Våra områden

Alltid nära bussen, tunnelbanan eller spårvägen. Nära gymmet, parken eller lunchrestaurangen. I våra områden kan vi erbjuda en riktigt bra helhet till våra kunder.

En bra mix av det mesta

För någon är adressen viktig. För en annan är det närheten till bussen, tunnelbanan eller spårvägen. Ibland är det möjligheterna till att kunna ta cykeln till jobbet som är avgörande eller att det finns bra lunchrestauranger, shopping och gym i närheten. I de allra flesta fall är det allt på en och samma gång.

Ofta äger vi flera fastigheter som ligger nära varandra. Då har vi goda förutsättningar att driva utvecklingen i ett område och kan erbjuda en bra mix av mötesmöjligheter, upplevelser och närservice till våra kunder. I andra fall samarbetar vi med våra branschkollegor. Målet är alltid detsamma – att skapa platser där människor och företag kan trivas och utvecklas.

Nyfiken på våra områden? Här hittar du några som är lite särskilt aktuella just nu

Sergelstan – Stockholms nya city

Under ett par år har vi utvecklat Sergelstan. Vi har byggt om och byggt nytt. Återbrukat, återvunnit, återfunnit och återställt. Byggt kontor, takterrasser, bostäder, en soltrappa, butiker och restauranger. Nu fylls Sergelstan med liv och vi ser fram emot att höra ljudet av snabba steg från businesstäta gator, känna gemenskapen från after works uppe på takterrasserna, möta turister, studenter, shoppare – och dig. Välkommen till Sergelstan.

Upptäck Sergelstan

Konceptbild Södertull

Södertull – där vad som helst är möjligt

Södertull var en gång en av portarna in till Malmö. Nu vill vi skapa en plats där vi utvecklar och upplever – en plats där vad som helst är möjligt i vår egensinniga, nytänkande och hårt arbetande stad. Redan nu har några nytänkande pionjärer landat och slagit sig ner här hos oss med sina spännande tjänster och utbud. Nu vi vill att fler av er kommer hit! Vi vill fylla denna egensinniga plats med idéer, verksamheter och ett utbud som inte finns någon annanstans.

Kika in på Södertull

Kajstråk Lilla Bommen

Lilla Bommen – stora världen

Till Lilla Bommen har människor kommit i alla tider. För att umgås, köpslå, arbeta och kanske för att få en liten bit av världen. Nu vänder vi staden mot vattnet och låter Lilla Bommen återigen bli en färgstark stadsdel med internationella intryck och självförtroende. Det mest lokala vi har ska helt enkelt bli vårt mest centrala.  Vårt mest göteborgska och vår historia bli vår framtid. Välkommen till Lilla Bommen.

Ta en tur till Lilla Bommen

I Kista finns dina nya bästa vänner

I Kista jobbar, studerar och bor människor från världens alla hörn. I området finns inte mindre än 1 300 företag. Allt från stora multinationella bolag till mindre aktörer och startups. Det största bolaget är Ericsson med drygt 10 000 anställda från omkring 100 länder. Här sker en ständig utveckling och innovation. Det är här framtiden skapas.

Upplev Kista

Garnisonen – för de passionerade

Följ med på en rundvisning av Garnisonen – norra Europas största kontorskvarter. En stad i staden med fastigheter som sträcker sig från romantiskt sekelskifte till brutalistiskt 70-tal. Här samlas de modiga och orädda. De med gnista passion. Och de som är intresserade av en kontorsupplevelse utöver det vanliga. Om ni är en av dem, så kommer ni att trivas i Garnisonen. Välkomna!

Jag vill till Garnisonen!

Här är ett urval av våra kontorsområden

Vill ni veta mer om våra områden och hur det skulle kunna passa er?

Hör av dig till Sofia så hjälper hon dig.

Uthyrare Sofia Lögdahl 070-893 95 17 sofia.logdahl@vasakronan.se