Triangeln. Nära till allt, långt ifrån lagom.

Vi vet. Det är fler än vi som säger det, eller hur? ”Nära till allt”. Men när det gäller Triangeln är det faktiskt sant.

Triangeln har allt och lite till

Allt från opera, konst och pulsen i folkvimlet till ett av Malmös bästa handelsutbud och kommunikation för att ta er vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen. Här är också nära till både framtid och till historia, till nya smaker, möten, skratt och samtal i inspirerande miljöer som bidrar till en fantastisk arbetsmiljö.

För vet du vad? Har du kontoret här, sitter du på en plats som är långt ifrån lagom. Triangeln är allt annat än det. Här blandas upplevelsen i vardagen mellan storslagen fotbollsunderhållning och operan på andra sidan gatan med den oslagbart goda falafeln du kan få i kvarteren här runt omkring. Och var det samtalet du hade med torghandlaren på Möllan på lunchen som fick allt att lossna eller var det den där löpturen i parken som fick allt att falla på plats?

Det är också nära till…

… Skånes tredje största tågstation, bara 50 meter bort. Här stiger det av och på 31 000 personer varje dag. Och räknar vi in bussarna och cyklisterna också, så passerar dagligen drygt 100 000 människor knutpunkt Triangeln. Tågen tar dig så kort som till Malmö centralstation eller ända ut i Europa via Kastrups flygplats eller Köpenhamns centralstation.

… historia, eller rättare sagt mitt på historia. Visste du att vägkorsningen och refugen som gav Triangeln sitt namn under den Baltiska utställningen 1914 är Malmös äldsta vägkorsning? Området här har varit en mötesplats där vägar och människor har korsat varandra sedan tidig medeltid. Tag chansen och var med och skapa ny historia för Triangeln.

32 000
kvadratmeter kontor
2 100
arbetsplatser
110
butiker och restauranger
100 000
människor passerar dagligen.

Lita inte på oss – kom och se det med egna ögon

Vi vet ju hur fantastiskt bra läget är och hur mycket platsen tillför till vår arbetsdag. Vi har nämligen själva vårt kontor vid Triangeln. Men vissa saker kan man behöva uppleva och se själv. Vi guidar dig gärna på en tur i Triangeln och dess omnejd.

Hör av dig till oss så bokar vi ett möte. Du kan använda formuläret härintill eller så kan du mejla och ringa vår kontaktperson.

Kontakta en uthyrare

Boka möte – Triangeln

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om vad Triangeln kan erbjuda.

Fyra skäl att välja Triangeln

1

Läget – Nära till allt

Här arbetar du centralt, precis vid Triangelns köpcentrum med hela sitt utbud av butiker, restauranger, gym, frisörer och all tänkbar service för en kreativ arbetsdag.

2

Kommunikationer

Triangeln är ett starkt kommunikativt läge med närhet till allt. Utanför dörren är det bara 50 meter till tågstation eller stadsbuss och ska du med flyget så stannar bussen precis utanför.

3

Lokaler för alla smaker

För er som är tre idag, sju imorgon och så småningom 100 – vi har lokaler som hänger med er utvecklingsresa. Eller varför inte utvidga det egna kontoret med vårt coworkingkoncept Arena Triangeln?

4

Inspirerande område

Här frodas kreativiteten där opera och grönstråk möter folkvimmel och Malmös största handelsutbud. Triangeln är nära till kultur, möten och smakupplevelser.

Arena Triangeln – coworking i bästa läge

Vår första Arena i Malmö placerar vi i absolut bästa läge. Mitt i Triangelns köpcentrum. Här har du opera, konst, puls, folkvimmel och Malmös största handelsutbud alldeles utanför porten. Dessutom är du granne med Pildammsparken och vill du nå längre så är det trettio steg till kommunikationer som tar dig vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen.

Med Arena coworking får du tillgång till något alldeles extra. Det är inte bara en funktionell, smart och inspirerande plats för arbete, interaktion och möten. Arena är en supermodern version, och förlängning, av det egna kontoret i bästa citylägen.

Arena Triangeln öppnar i april 2023.

Läs mer om Arena Triangeln

Träffa några av våra hyresgäster som stormtrivs vid Triangeln

Fem frågor till Åsa Melvanius, Head of Region South på HiQ

Det var inte enbart det supercentrala läget som lockade it-bolaget HiQ att flytta till triangeln. Det var även lokalen i sig som man kunde flytta in i utan särskilt mycket anpassningar.

– Det är en väldigt fin lokal som känns personlig och unik, vi passade in direkt, säger Åsa Melvanius.

Läs hela vår intervju med HiQ

Fem frågor till Helena Hammer, vd och arkitekt på Här!

Här! är otroligt nöjda med sina lokaler och läget och jätteglada att ha just Vasakronan som hyresvärd, en modern fastighetsvärd som jobbar proaktivt med hållbarhet och teknik i absolut framkant.

– Ett exempel är den nya tjänsten Avfallshämtning, att man tänker på allt man kan göra hållbarhetsmässigt tillsammans med hyresgästerna, det är fint, säger Helena Hammer.

Läs hela vår intervju med Här!

Har du kontor vid Triangeln. Då har du nära till allt.

Opera, konst, puls, folkvimmel och Malmös största handelsutbud alldeles utanför porten. Dessutom är du granne med Pildammsparken och vill du gå längre så är det trettio steg till kommunikationer som tar dig vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen.

Läget och kommunikationer

  • Triangeln <–> Malmö centralstation – 3 min
  • Triangeln <–> Kastrup flygplats – 17 min
  • Triangeln <–> Köpenhamn C – 32 min
  • Stadsbusslinjer: 1, 2, 6, 7, 8, 35 och 54
  • Regionbuss: 141
  • Flygbuss till Malmö Airport, 1-2 gånger per timme, resan tar drygt en halvtimme.
  • 820 parkeringsplatser
  • Parkeringshus öppet dygnet runt

Några av våra lediga lokaler i Triangeln

-> Jag vill se fler Lediga lokaler i Malmö  

Är du intresserad av kontor i Triangeln-området? Kontakta Anneli så hjälper hon dig!

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58