Triangeln. Nära till allt, långt ifrån lagom.

Vi vet. Det är fler än vi som säger det, eller hur? ”Nära till allt”. Men när det gäller Triangeln är det faktiskt sant.

Triangeln är nära till allt

Från opera, konst och pulsen i folkvimlet till Malmös handelsutbud och kommunikation för att ta er vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen. Här är också nära till både framtid och till historia, till nya smaker, möten, skratt och samtal i inspirerande miljöer som bidrar till en fantastisk arbetsmiljö.

För vet du vad? Har du kontoret här, sitter du på en plats som är långt ifrån lagom. Triangeln är allt annat än det. Här blandas upplevelsen i vardagen mellan storslagen fotbollsunderhållning och operan på andra sidan gatan med den oslagbart goda falafeln du kan få i kvarteren här runt omkring. Och var det samtalet du hade med torghandlaren på Möllan på lunchen som fick allt att lossna eller var det den där löpturen i parken som fick allt att falla på plats?

Så ja, här på Triangeln är det faktiskt nära till allt. Och så väldigt långt ifrån lagom.

Men också nära till…

Skånes tredje största tågstation, bara 50 meter bort. Här stiger det av och på 31 000 personer varje dag. Och räknar vi in bussarna och cyklisterna också, så passerar dagligen drygt 100 000 människor knutpunkt Triangeln. Tågen tar dig så kort som till Malmö centralstation eller ända ut i Europa via Kastrups flygplats eller Köpenhamns centralstation.

historia, eller rättare sagt mitt på historia. Visste du att vägkorsningen och refugen som gav Triangeln sitt namn under den Baltiska utställningen 1914 är Malmös äldsta vägkorsning? Området här har varit en mötesplats där vägar och människor har korsat varandra sedan tidig medeltid. Tag chansen och var med och skapa ny historia för Triangeln.

Hitta kontor i Triangeln-området

Kontakta vår uthyrare för en visning!

Jag vill veta mer om Triangeln

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om vad Triangeln kan erbjuda.

Har du kontor vid Triangeln. Då har du nära till allt.

Opera, konst, puls, folkvimmel och Malmös största handelsutbud alldeles utanför porten. Dessutom är du granne med Pildammsparken och vill du gå längre så är det trettio steg till kommunikationer som tar dig vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen.

Hitta ditt kontor vid Triangeln

Priorn – Produktivitet, paus, passion & perspektiv

Vi vill att ni ska trivas på er arbetsplats. Ni ska ha möjlighet att bli inspirerade av er närmiljö, röra på er på lunchen och samtidigt få chans till avkoppling och fokuserat arbete.

Priorn, med ena foten i staden och den andra i stillheten runt Pildammarna, erbjuder många valmöjligheter både för kropp och för själ. Dessutom bidrar vi med all vår kunskap om en modern arbetsplats och en utsikt som sträcker sig ända bort till Köpenhamn. En klar dag.

Läs mer om Priorn

Södra Förstadsgatan 35 – Sätt er egen prägel på kontoret 

Härliga, ljusa lokaler som väntar på sina nästa hyresgäster. Högt ovanpå Triangeln finns er nästa lokal som idag är betong-rå och därför ger er en unik möjlighet att påverka både planlösning och materialval.

För att ni ska få lite inspiration har vi tagit fram visionsbilder med före och efter-perspektiv på kontor och pausyta!

Läs mer om lokalen

Triangeln Malmös främsta knutpunkt

Här binds tåg och bussar ihop till ett kraftfullt kommunikationsnav. Och det är lika lätt att komma hit till fots, på cykel och med bil.

Tågstation för pendeltåg och Öresundståg

  • Triangeln <–> Malmö centralstation – 3 min
  • Triangeln <–> Kastrup flygplats – 17 min
  • Triangeln <–> Köpenhamn C – 32 min

Bussar

  • Stadsbusslinjer: 1, 2, 6, 7, 8, 35 och 54
  • Regionbuss: 141
  • Flygbuss till Malmö Airport, 1-2 gånger per timme, resan tar drygt en halvtimme.

Parkering

  • 820 parkeringsplatser
  • Parkeringshus öppet dygnet runt

Lediga kontor i Triangeln-området

Är du intresserad av kontor i Triangeln-området? Kontakta Anneli så hjälper hon dig!

Uthyrningschef Anneli Dahl 070-961 84 02 · 040-691 71 58 anneli.dahl@vasakronan.se