Välkommen att arbeta för en bättre värd

Vi är cirka 300 medarbetare som arbetar i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala. Våra fastigheter och butikslokaler, samt de byggprojekt vi driver, ligger i centrala lägen. Jobbar du hos oss, får du möjlighet att vara med och påverkar utvecklingen av stadsmiljön, arbetsplatser och handeln i Sveriges fyra största städer.

Gå direkt till jobbportalen

På Vasakronan arbetar människor med olika bakgrund, erfarenheter, kompetenser och yrken. Affärsansvarig, uthyrare och teknikansvarig är några roller hos oss. Inredare, grafisk formgivare och affärsutvecklare är andra. Vi behöver ständigt nya talanger som vill vara med och utveckla Vasakronan framåt. Se lediga jobb på vår Jobbportal.

Vasakronan har ett gott rykte som arbetsgivare och är en populär arbetsplats. Bland högskolestudenter som läser fastighetsekonomi är vi bland de mest populära. Något vi är stolta över. För att leva upp till detta vill vi erbjuda våra medarbetare något extra. Vi tror på goda utvecklingsmöjligheter, ett schysst ledarskap och Självledarskap.

Att vi behandlar varandra väl och har en bra arbetsmiljö är superviktigt för oss. Vi är nämligen övertygade om att ett positivt arbetsklimat där medarbetarna trivs och utvecklas bidrar till en effektiv organisation, hög prestation och ytterst ett gott resultat för Vasakronan som bolag. I vår arbetsmiljöpolicy och policy för likabehandling kan du läsa mer.

Arbetsmiljöpolicy

Policy för likabehandling

Vill du veta ännu mer? Läs vad Youssef, Dler, Sara, Pontus, Amanda och Elin tycker om att arbeta på Vasakronan.

Att jobba på Vasakronan

För att trivas på Vasakronan tror vi att du är intresserad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, din tid och din egen utveckling. Du är tydlig med vad du har för behov av utveckling för att kunna stödja Vasakronans strategi och mål. Du planerar din tid och du förväntas se vad som behöver göras och vilka beslut som ska fattas. På Vasakronan spelar vi i ett lag där varje medarbetare aktivt bidrar med sina förmågor, styrkor och sin kompetens för att utveckla sig själv, verksamheten och nå uppsatta mål. Vi har en väl utvecklad företagskultur och tydliga värderingar.

Vår företagskultur präglas av:

Vi är öppna och transparenta och uppmuntrar varandra att vara uppfinningsrika och att våga testa oprövade vägar.

Vi har en helhetssyn som omfattar våra kollegor, intressenter, våra fastigheter och staden. Du ska känna att du har fullt ansvar och själv kan fatta beslut om nästa steg.

Våra medarbetare kan hantera spjutspetsteknik, föreslå smarta lösningar för digitaliserat arbetssätt och vet vad våra kunder efterfrågar. Vi har alltid kunden i centrum oavsett om vi förvaltar eller utvecklar.

Hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet och vi går vårt yttersta för att leva som vi lär.

Vårt engagemang är stort och vi har en hög ambition. Därför involverar vi gärna andra parter i vårt arbete. Målet är att nå vår vision om den goda staden där alla människor vill vara och verksamheter utvecklas.

Våra värderingar är:

Vi tror på öppenhet. Genom att vara öppna mot varandra och vår omgivning kan vi både ge och få kunskap. Vi kan också lära oss mer och bidra till att skapa en förståelse för helheten. Det är ovärderligt för att vi ska känna oss trygga i våra roller och i vårt uppdrag och för att komma på nya smarta idéer.

Glädje är en bra drivkraft. Trivs vi på jobbet, med våra kollegor och våra arbetsuppgifter så blir allting så mycket enklare och roligare. Då föds smarta tankar, idéer och både individen och bolaget utvecklas.

På Vasakronan försöker vi undvika att bli alltför teoretiska. Bättre då att göra något konkret, en pilot, och sen utvärdera. Vi uppmuntrar varandra att testa nytt och hjälps åt för att det vi tror på ska bli verklighet. Även om det ibland kan kännas svårt.

Att vi är schyssta och ärliga betyder inte att vi är mesiga. Det betyder bara att vi behandlar varandra och våra intressenter just så, schysst och ärligt. Även när vi har tuffa och affärsmässiga diskussioner.

Vi försöker lyfta blicken och tar med alla perspektiv i vårt arbete. Vi ser inte bara till de ekonomiska värden vi skapar, utan även till de övriga resultat och konsekvenser som är förknippade med vår verksamhet. Alla medarbetare förstår helheten och hur den egna rollen utgör en viktig del av denna helhet.

Väcker det här frågor hos dig?

Kontakta Linda så hjälper hon dig vidare.

Linda Zryd


Vill du möta fler medarbetare?

Här hittar du några riktigt spännande personer.