Skräddarsytt kontor  –  unikt och anpassat

Unikt. Anpassat. Precis som ni har tänkt er, med inredning, planlösning och materialval helt i er smak. Då är Skräddarsytt vad vi vill rekommendera.

Skräddarsytt

Tillsammans med er tar vi fram en unik lösning, anpassad efter era behov och lokalens förutsättningar. Skräddarsytt innebär en rumsstruktur, gestaltning och funktionslösning optimal för er verksamhet.

Våra strategiska arbetsplatsrådgivare har många års erfarenhet och guidar er fram till rätt lösning. Genom en tydlig och väl beprövad process tar vi oss tillsammans genom fem viktiga samtal där dialogen handlar om graden av resursdelning, mobilitet och rörlighet på arbetsplatsen, vilken typ av uttryck och grad av tillit som ni vill ska prägla er arbetsplats.

I en skräddarsydd lokal investerar vi gemensamt tid och resurser för en långsiktigt hållbar lösning.

  • Fast avtalstid
  • Bindningstid 3-5 år
  • Uppsägningstid 9-12 månader

Ladda ner produktblad

Utforska fler kontorslösningar

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera. Utforska våra andra kontorslösningar:

Vill du veta mer om våra skräddarsydda kontor?

Hör av dig till Daniel så guidar han fram till rätt lösning.

Daniel Jighede

Uthyrningschef 070-453 01 42 · 031-743 42 24

Vill ni hellre utforska våra lediga lokaler på egen hand?

Klicka här