Skräddarsytt kontor – Unikt och bara för er

Skräddarsytt kontor  –  Unikt och anpassat

Unikt. Anpassat. Precis som ni har tänkt er, med inredning, planlösning och materialval helt i er smak. Då är Skräddarsytt vad vi vill rekommendera.

Tillsammans med er tar vi fram en unik lösning, anpassad efter era behov och lokalens förutsättningar. Skräddarsytt innebär en rumsstruktur, gestaltning och funktionslösning optimal för er verksamhet.

Våra strategiska arbetsplatsrådgivare har många års erfarenhet och guidar er fram till rätt lösning. Genom en tydlig och väl beprövad process tar vi oss tillsammans genom fem viktiga samtal där dialogen handlar om graden av resursdelning, mobilitet och rörlighet på arbetsplatsen, vilken typ av uttryck och grad av tillit som ni vill ska prägla er arbetsplats.

I en skräddarsydd lokal investerar vi gemensamt tid och resurser för en långsiktigt hållbar lösning.

Fast avtalstid
Bindningstid 3-5 år
Uppsägningstid 9-12 månader

Ladda ner produktblad

Vill ni veta mer om våra skräddarsydda kontor?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Hör av er till mig så guidar jag er fram till rätt lösning.

Vill ni heller utforska våra lediga lokaler på egen hand så går det bra här

Uthyrningschef Daniel Jighede 070-453 01 42 · 031-743 42 24 daniel.jighede@vasakronan.se

Utforska fler kontorslösningar

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera. Utforska våra andra kontorslösningar: