Nyckelfärdigt kontor

Nyckelfärdigt och inflyttningsklart

Snabba förändringar och behov av flexibilitet? Då tror vi att våra nyckelfärdiga och inflyttningsklara lokaler passar extra bra.

En nyckelfärdig lokal har basen på plats och är redo att ta emot er på en gång. Mötesrum, pentry, toaletter, lås, larm och datanätverk är redan där det ska vara. Planlösningen är genomtänkt och trycktestad. Ni behöver bara tänka på att boka flytten av era egna möbler.

Komplettera med ett servicepaket som en enkel lösning för exempelvis lokalvård, kaffemaskin och kaffe, vattenmaskin, fruktkorg, entrématta, växtskötsel, kopiator/scanner.

En nyckelfärdig lokal har många fördelar, men det är den snabba inflyttningen och flexibiliteten i avtalsupplägget som brukar uppskattas mest.

Snabb inflyttning
Flexibel avtalstid
Bindningstid 6 månader
Uppsägningstid 6-9 månader

Ladda ner produktblad

Vill ni veta mer om våra nyckelfärdiga kontor?

Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Hör av er till mig så guidar jag er fram till rätt lösning.

Vill ni heller utforska våra lediga lokaler på egen hand så går det bra här

Uthyrare Sofia Lögdahl 070-893 95 17 sofia.logdahl@vasakronan.se

Utforska fler kontorslösningar

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera. Utforska våra andra kontorslösningar: