Nyckelfärdigt och inflyttningsklart

Snabba förändringar och behov av flexibilitet? Då tror vi att våra nyckelfärdiga och inflyttningsklara lokaler passar extra bra.

Nyckelfärdigt

En nyckelfärdig lokal har basen på plats och är redo att ta emot er på en gång. Mötesrum, pentry, toaletter, lås, larm och datanätverk är redan där det ska vara. Planlösningen är genomtänkt och trycktestad. Ni behöver bara tänka på att boka flytten av era egna möbler.

Komplettera med ett servicepaket som en enkel lösning för exempelvis lokalvård, kaffemaskin och kaffe, vattenmaskin, fruktkorg, entrématta, växtskötsel, kopiator/scanner.

En nyckelfärdig lokal har många fördelar, men det är den snabba inflyttningen och flexibiliteten i avtalsupplägget som brukar uppskattas mest.

  • Snabb inflyttning
  • Flexibel avtalstid
  • Bindningstid 6 månader
  • Uppsägningstid 6-9 månader

Ladda ner produktblad

Utforska fler kontorslösningar

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera. Utforska våra andra kontorslösningar:

Har du frågor om nyckelfärdiga kontor?

Hör av dig till Daniel så guidar han fram till rätt lösning.

Daniel Jighede

Uthyrningschef 070-453 01 42 · 031-743 42 24

Vill du hellre utforska våra lediga lokaler på egen hand?

Klicka här