Smart & klart  –  möblerat kontor redo för inflytt

Att byta kontor kan kännas som en lång process med många beslut. Det behöver det inte vara. Smart & klart är ett möblerat och inrett kontor, inflyttningsklart redan i dag. Med en månads uppsägningstid har ni fullständig flexibilitet. Flytta in eller ut när det passar er bäst.

Det här är Smart & klart

Lösningen är enkel, men smart – hyr ett designat och redan möblerat kontor. Vi hjälper er också att på ett smidigt sätt addera den kontorsservice som ni behöver för att få arbetsdagen att fungera på bästa sätt.

Förutom att kontoren har snygg design och inredning så är de även utformade med fokus på hållbara lösningar: hög kvalitet i materialval, medvetet återbruk, ergonomisk och estetisk inredning, smarta energilösningar och el märkt Bra Miljöval. Men det mest hållbara är att våra Smart & klart-kontor tål att användas om och om igen.

Det här är en kontorslösning där vi tror att ni vill stanna länge, men med villkor som gör det enkelt att flytta om behovet förändras.

  • Bindningstid 1-6 månader
  • Uppsägningstid 1 månad

Ladda ner produktblad här

Det här ingår:

  • Snygga och funktionella möbler
  • Inredningsdetaljer och husgeråd
  • Skärmar i mötesrum
  • Lås/passage och larm
  • Datanätverk/WiFi
  • Brandskyddsdokumentation
  • Växter inklusive skötsel.

Komplettera den kontorsservice som ingår med ytterligare utvalda tjänster. Vi hjälper er gärna med det.

Jag vill veta mer

Lediga Smart & klart-lokaler

Vi har mer än femtio Smart & klart-kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Efterfrågan är stor och vi utvecklar fler så fort vi kan. Här kan du se ett urval av lediga Smart & klart-lokaler som du kan flytta in i redan idag.

Se fler lediga Smart& klart

Nyfiken på ett Smart & klart?

Hör av dig till Christina.

Christina Zettergren

Affärsansvarig kontor 070-511 23 87

Vill du hellre utforska våra lediga lokaler på egen hand?

Gå vidare till våra lediga lokaler

Utforska fler kontorslösningar

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera. Utforska våra andra kontorslösningar: