Butikslösningar och koncept

Behöver ni en tillfällig butik eller tänker ni långsiktigt? Vilken typ av stråk eller marknadsplats passar er verksamhet? Oavsett om ni vill testa ett koncept eller etablera er i ett visst läge så har vi en butikslösning som passar. Dessutom finns vi på attraktiva citylägen i Sveriges största regioner och har lång erfarenhet av handel och stråkutveckling.

Den fysiska butiken fyller en betydande funktion även i framtiden – men den ser annorlunda ut. På Vasakronan utforskar och utvecklar vi löpande nya lokallösningar anpassade för olika typer av upplevelsekoncept, gaming, inspirationsbutiker, click & collect och showrooms. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi attraktiva upplevelser i våra citykärnor. Läs mer om vad vi kan erbjuda er som vill vara en del av ett attraktivt city.

Den fysiska butiken i framtidens handel

Digitalisering och förändrade beteenden ställer nya krav, men öppnar även upp för nya spännande möjligheter. Kombinationen av digital och fysisk handel är ofta ett bra recept och visar att lönsamma butiker i rätt lägen driver varumärkets totala omsättning.

Olika lösningar för olika behov

Olika varumärken har olika behov. Därför kan ni välja mellan flera olika lösningar hos oss. Allt från klassiskt skräddarsydda butiker till färdigbyggda, inflyttningsklara butiker. Många efterfrågar kombilösningar: en restaurang som också kan vara en köksbutik eller ett gym som också kan vara en sportbutik.  Kanske är behovet mer direkt, här och nu – då kan ni hyra popup-lokal i citylägen. Perfekt för er som vill nå fram till er målgrupp på riktigt under en kortare tid.

Vad behöver ni?

Handel, restauranger, kultur och upplevelser spelar stor roll för att skapa attraktiva stadskärnor.  Vi tror på en blandning där nytt ligger sida vid sida med det välkända. Där stora såväl som små aktörer får rätt förutsättningar att möta sina kunder.

Driver ni e-handelsbutik och vill träffa kunderna på riktigt? Har ni en intressant och stark affärsidé som ni vill visa världen? Är ni på väg att ta in ett nytt koncept till Skandinavien och etablera er på flera orter samtidigt, eller finns ni redan redan på marknaden och planerar en expansion? Vill ni lansera en ny produkt och söker showrooms i attraktiva citylägen bara för en kort stund?

Hör av er. Vi jobbar aktivt med våra lägen och stråk och söker alltid nya koncept för att skapa den perfekta mixen.

Vilken lösning passar er?

Vi har lokaler i attraktiva stråk, gallerior och köpcentrum i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala och erbjuder olika typer av butikslösningar. Vet ni redan vad ni behöver? Här får ni en snabb överblick av olika typer butikslokaler och lägen som vi erbjuder.

2

Inflyttningsklart – en rivstart mot framtiden

Våra inflyttningsklara gatuplanslokaler är redo för en snabb och smidig inflyttning. Personalutrymmen, lagerutrymmen, golv, sprinkler, innertak, ventilation är redan på plats. Ni tar med egen inredning. Inflyttningsklara butiker ger större flexibilitet och gör det snabbt att etablera en ny enhet.

3

Skräddarsytt – fritt från kompromisser

I en skräddarsydd butikslokal bestämmer ni det mesta själva: layout, installationer, sprinkler, innertak, golv, väggar med mera. Det kräver en högre andel investerad tid och kapital och ett längre hyresåtagande. Å andra sidan får er lokal exakt det uttryck som ni vill ha.

Vill du veta mer om vårt handelserbjudande och våra koncept?

Prata med Jesper Örtengren

Jesper Örtengren

Affärsutvecklare handel 070-871 13 66 · 031-743 42 13