Arena – coworking i världsklass

Med Arena får ni tillgång till något alldeles extra. Det är inte en bara en funktionell, smart och inspirerande plats för arbete, interaktion och möten.

Kontakta mig
Två kollegor sitter i en soffa med en iPad.

Arena coworking – arbetsplats on demand

Med Arena får ni tillgång till något alldeles extra. Det är inte en bara en funktionell, smart och inspirerande plats för arbete, interaktion och möten.

Arena är en supermodern version och ett komplement till det egna kontoret. Arena finns i attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. I Arena har vi samlat all vår kontorskompetens och skapat en, vad vi tycker, unik arbetsplatslösning. Upplägget är enkelt. Teckna ett medlemskap och få tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser i precis den utsträckning ni behöver. Varje Arena erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov.

En riktigt bra arbetsplats

Ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera.

Service i framkant

Våra Arenavärdar finns på plats måndag till fredag mellan 8.00 och 17.00. Deras mål är att ni ska trivas, känna er som hemma och ha en arbetsdag som bara flyter på. Få hjälp med besöksregistrering, catering, frukost med mera.

Plats när ni behöver

Perfekt när ni behöver mer, eller bara en ny plats för medarbetare eller team. Utöka eller minska antalet platser när det behövs. Inga långa bindningstider eller krångliga avtal. Signera digitalt och kom igång direkt.

Välkommen till Arena

Vår coworking Arena och alla dess fördelar upplevs allra bäst på plats. Har ni inte tid att besöka oss just nu men vill ändå uppleva känslan?

Följ med på en rundtur i våra Arena-miljöer.

Bli medlem och kombinera tjänster efter behov

Arena är enkelt. Ni tecknar ett medlemskap och får tillgång till representativa och funktionella flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, frukost, gott kaffe, snabb och säker uppkoppling, låsbart skåp och skrivare. Kombinera flera tjänster efter behov som eget kontorsrum eller mötesrum. Ni kan enkelt öka eller minska antalet platser på månadsbasis.

Medlemskap Arena

 • Funktionella flexarbetsplatser
 • Representativa loungemiljöer
 • Frukost måndag – fredag
 • Gott kaffe hela dagen
 • Snabb och säker uppkoppling
 • Låsbart skåp över dagen
 • Skrivare on-demand
 • En månads uppsägningstid

Prisuppgifter hittar du på respektive Arena.

Läs mer om medlemskap på Arena

Eget kontorsrum Arena

 • Låsbart kontorsrum
 • Höj- och sänkbara skrivbord
 • Ergonomiska kontorsstolar
 • Fri tillgång till Arena-service
 • Sluten nätverksuppkoppling
 • Mötesrumsskärm och whiteboard
 • Minst fem medlemskap ingår
 • En månads uppsägningstid

Prisuppgifter hittar du på respektive Arena.

Läs mer om våra kontorsrum

Möte och konferens

 • Över 30 olika mötes- och konferensrum att välja mellan
 • Från två till 50 personer
 • Möblering, allt från styrelse- och skolsittning till lounge- och arbetsrum
 • Alla rummen är utrustade med whiteboard, skärm, videokonferens, högtalarsystem och sekretessgardin
 • Mötesservice – beställ mat och fika direkt till rummet.

Prisuppgifter hittar du på respektive Arena.

Läs mer om våra mötesrum

Uppgradera med eget kontor inne på Arena

Arena Kontor är ett eget kontorsrum inne på Arena – perfekt för er som vill ta del av Arenas alla fördelar och samtidigt ha något eget.
Varje Arena erbjuder ett antal låsbara kontorsrum i olika storlekar. Kontoren är smakfullt möblerade och utrustade med smart teknik. Arena Kontor hyrs enkelt och smidigt på månadsbasis som ett tillägg till ert medlemskap.

Se exempel på kontorsrum

Perfekta mötesrum när ni behöver

På Arena finns platser för möten, inspiration och fokus. Allt från stora seminarierum till små rum, perfekta för enskilda samtal. Samtliga rum är utrustade med smart teknik för videomöten, presentationer, belysning, ventilation och ljud. Vår ambition är att ni ska hitta det perfekta rummet för varje tillfälle och enkelt kunna boka det vid behov.

Arena – det ni behöver, när ni behöver det

Medlemsapp

Alla medlemmar på Arena har tillgång till en app för att på ett smidigt sätt kunna hyra mötes- eller kontorsrum, beställa lunch till mötet och ge access till besökare och nya medlemmar. I appen finns även all information som rör Arena och svar på de vanligaste frågorna.

Full service

På Arena ska ni kunna fokusera på ert arbete. Därför erbjuder vi en mängd servicetjänster såsom catering, eventstöd och conciergeservice. Våra arenavärdar finns på plats för att ta hand om medlemmar och besökare.

Flexibla medlemskap

Ni väljer själva vilket medlemskap som passar er – just nu. Hur många flexarbetsplatser ni behöver och på hur många arenor. Ni kan också välja att lägga till ett eget kontorsrum eller mötesrum precis när ni vill. Bindningstiden är bara en månad.

Arena finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala

Med Arena gör ni det möjligt för medarbetare eller hela team att sitta på en annan plats. Idag finns Arena i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Bli medlem i en eller kombinera flera. Information om alla Arenor finns i Menyn.

Från stort till smått

På Arena finns den perfekta lokalen för alla tänkbara behov. Oavsett om ni bara önskar en plats för en enskild medarbetare, ett avskilt möte för några personer eller ett seminarium för hundra. Ni kan alltid försäkra er om att servicen är på topp så att ni ska bli nöjda med er arbetsdag.

Enkla avtal

Vi har inga långa bindningstider eller krångliga upplägg. Ni signerar avtalet digitalt och kommer igång direkt.

Här finns Arena och fler platser är på gång

Idag finns Arena Sergel mitt i Stockholm city och Arena Skrapan på Södermalm öppnar i höst. I Uppsala har vi öppnat Arena Magasin X precis bredvid resecentrum. I Göteborg finns Arena Nordstan, Arena Platinan och Arena Läppstiftet. I Malmö slog vi i våras upp portarna för Arena Triangeln. Arena är en efterfrågad arbetsplatslösning och vi planerar och öppnar löpande nya.

Har du frågor?