Lilla Bommen – Ett centralt och älvnära framtidsområde

Lilla Bommen omvandlas nu från kontorsområde till en levande och älvnära stadsdel där människor umgås, arbetar, tränar, fikar, promenerar, bor, uträttar ärenden, njuter av vattnet och mycket mer. Med sitt centrala läge mellan Centralstationen och älven, är området en viktig del för att knyta samman staden med vattnet. Välkommen att bli en del av det nya, älvnära Göteborg!

Precis som hela världen, fast nära

Med sitt centrala och vattennära läge är Lilla Bommen stadens mest spännande utvecklingsområde. Ett område med lång historia. En plats dit människor kommit i alla tider. För att umgås, köpslå, arbeta och kanske för att få en liten bit av världen. Nu vänder vi äntligen staden mot vattnet och låter Lilla Bommen och kajen återigen bli en färgstark stadsdel med internationella intryck och självförtroende. Det är här det nya urbana och vattennära Göteborg utvecklas.

Bli en del av det nya älvnära Göteborg

Vår strävan är att Lilla Bommen blir ett dynamiskt och färgstarkt område med en livfull stadspuls. Redan nu finns flera intressanta hyresgäster i gatuplan som bidrar till vår målbild. Vad sägs exempelvis om Poppels Citybryggeri, Scandic Hotell, Ahlströms Konditori och Bike Fixx Cykelverkstad för att nämna några. Och det bästa av allt, fler är på väg.

Välkomna att bli en del av utvecklingen ni också!

 

Se våra lediga lokaler

Läs mer om våra planer för Lilla Bommen

Läs mer om vår ikoniska byggnad, Läppstiftet

Boka möte – Lilla Bommen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid för visning.

Är du nyfiken på vad som händer vid Lilla Bommen?

Hör av dig till Mikaela eller Daniel.

Daniel Jighede

Uthyrningschef 070-453 01 42 · 031-743 42 24

Mikaela Åkerlund

Projektuthyrare 073-983 10 29 · 031-7434253

Läs mer om några av våra projekt i Lilla Bommen