Framtidens kontor

Vi har alltid pratat framtidens kontor med våra kunder. Daglig kontakt med de tusentals människor som rör sig i våra kontor och många års erfarenhet av kontorsutveckling gör att vi har en unik kunskap om hur man skapar kontor som får verksamheter att utvecklas.

Kontorslösningar för alla behov

Företag behöver utvecklas snabbare än någonsin. All kunskap som behövs kanske inte kan rymmas inhouse utan behöver adderas genom nätverk och samarbeten, en företagskultur behöver lyftas och stärkas, innovationskraften behöver få fart. Vi har kontorslösningarna som gör det möjligt. Välj den ena eller den andra, eller som många företag gör just nu – en kombination av flera.

 

Arbetsplatsrådgivning

I en tid av förändring funderar allt fler på hur framtidens kontor bäst bör utformas. Frågorna är många. Genom en utforskande process och konkret rådgivning hittar vi svaren tillsammans med er.

  • Hur kan arbetsplatsen stödja ett alltmer digitaliserat och mobilt arbetsliv?
  • Öka både nytänkande och effektivitet?
  • Stärka en hållbar företagskultur och stötta ledarskapet?
  • Förmedla bilden av en attraktiv arbetsgivare? Bidra till arbetsglädje?

Kort sagt, hur kan arbetsplatsen vara ett verktyg för framgång?

Vi hjälper företag och organisationer att forma sin egen arbetsplatsstrategi och som kopplar till era framtida utmaningar, vilka arbetssätt som behöver utvecklas och vilken utformning av den digitala och fysiska arbetsplatsen, som är bäst, just för er? Ett intressant och alltid fruktbart samtal att ta sig an. Vår kunskap är omfattande av att driva denna typ av samtal och även anpassa efter behov och ambitionsnivå. Det kan handla om en snabb effektiv process i en begränsad grupp, eller vara ett sätt att engagera fler i utvecklingsarbetet. Det viktiga och värdefulla är att beslut kring den framtida arbetsplatsen är genomtänkt. Och därmed även kan förankras hos ledare och medarbetare. Målet är alltid att göra arbetsplatsen mångsidigt användbar över tid.

Kontorskunskap, tips och inspiration

Är du nyfiken på processen? Eller har ni redan bestämt er och står i startgroparna?
Henrik har hjälpt hundratals företag till nya kontor. Tveka inte att kontakta honom om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Henrik Eriksson
Arbetsplatsstrategi och hyresgästrådgivning Henrik Eriksson 070-968 17 90 · 08-566 207 90 henrik.eriksson@vasakronan.se