Upplev cykelkänslan! 

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Därför satsar vi på att erbjuda en palett av cykelservice i och i närheten av våra fastigheter.

Snabbt eller lagom?

Olika cyklister har olika behov, vissa rullar sakta genom stan, andra pendlar från förorten och några försöker sätta sitt personbästa varje morgon. Därför har vi satt ihop olika tjänster och service att välja mellan och som du kan kombinera så att du varken får mer eller mindre än vad du behöver. Utbudet av cykellösningar ser lite olika ut beroende på vilken ort och vilket område som du har din arbetsplats i.

I många av våra fastigheter och områden samarbetar vi med en cykeloperatör för att kunna erbjuda en utökad servicegrad. Det innebär att det i anslutning till våra cykelrum finns möjlighet att köpa till extra service från en professionell cykelaktör. På de ställen där det saknas ser vi till att erbjuda enklare servicestationer när du behöver utföra service på egen hand, höja eller sänka sadeln eller pumpa däcken som ett exempel.

För dig som vill ta cykeln till jobbet

Utbudet av cykellösningar ser lite olika ut beroende på vilken ort och vilket område som du har din arbetsplats i. Här ser du vad vi erbjuder. För att ta reda på vilka cykellösningar som finns i just den fastighet där du jobbar rekommenderar vi att du kollar in Hyresgästinfo, eller ringer din kontaktperson hos Vasakronan.

Cykelhubbar med det lilla extra

I utvalda lägen erbjuder vi cykelhubbar. Där finns hela vår palett med cykelservice på ett och samma ställe: dusch- och omklädning, torkrum, kameraövervakade cykelrum, servicestationer och servicebutik. Våra cykelhubbar är öppna för alla som vill ta hand om sig själv och sin cykel, men om du jobbar på ett företag med Vasakronan som hyresvärd får du ett extra förmånligt pris. Tala om det när du tecknar dig på ett abonnemang. Här hittar du våra hubbar i Stockholm. Vi utvecklar hubbar i alla våra regioner. När de öppnar kommer du att hitta dem här.

Kontor med cykelparkering på önskelistan?

Kontakta Jesper!

Jesper Swedenborg

Affärschef kontor 070-968 17 82

Är du redan kund hos oss?

Klicka här för att ta reda på möjligheterna där du jobbar.