Ta hand om dig själv och din cykel!

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Läs mer om hur du kan maxa cykelkänslan med hjälp av Vasakronans servicelösningar längre ner på sidan.

Oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon så kan vi alla vara överens om att den där cykelkänslan är en riktigt härlig känsla. Vasakronans cykelrum och servicestationer förlänger den känslan och gör det enkelt för dig som vill cykla.

I Hötorgshusen finns vad som behövs för att ta hand om både dig själv och din cykel och få en smidig cykelvardag. Anpassa upplägget efter dina behov. Kanske är du en snabbcyklare som vill duscha direkt när du kommer fram, eller tar du det lugnt och bara vill parkera innan du börjar din arbetsdag? I Hötorgshusen erbjuder vi olika kombinationslösningar. Välj vad som passar dig bäst.

Kostnadsfritt för Vasakronans hyresgäster

När du rullar sakta genom stan och vill parkera din cykel tryggt och säkert innan du börjar din arbetsdag. Då är Cykelrum Bas lösningen för dig. Kostnadsfri cykelparkering i låst rum för anställda på företag som hyr av Vasakronan. Infart via Slöjdgatan 12 samt Sveavägen 17. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet. 

Månadsabonnemang

Värnar du extra om din cykel och tycker att den behöver både extra kärlek och omhändertagande. Även när du är på jobbet? Då är Cykelrum Plus att rekommendera. Infart från Slöjdgatan 12 samt Sveavägen 17. Rabatterat pris för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Månadsabonnemang med bindningstid 1 månad. Då får du tillgång till kameraövervakad cykelparkering i låst rum, spolplatta, laddstation, mekstation med verktyg och cykelpump Kontakta BikePath för aktuella priser.

Bild: Cykelrum Plus, Sveavägen 17, Stockholm 

Månadsabonnemang

Visst finns det tillfällen när det är tufft – när motvinden är hård eller regnet piskar dig i ansiktet, men då får du i alla fall hålla med om att cykelkänslan är riktigt härlig efteråt. När man tar en varm dusch och kan byta om i lugn och ro, för att sedan komma pigg och fräsch till jobbet. Bindningstid 1 månad. Rabatterat pris för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Då får du tillgång till fina omklädningsrum, nybyggda duschrum, torkrum samt eget låsbart skåp. Kontakta BikePath för aktuella priser.

Bild: Omklädningsrum med dusch och låsbara skåp, Sveavägen 17, Stockholm

Ingår i abonnemanget för omklädningsrum eller om du köper dagspass

Den där dagen då det regnar och du kommer fram blöt från topp till tå. Känslan att hänga in blöta cykelkläder i garderoben på jobbet, för att inte tala om när det är dags att cykla hem i blöta cykelskor. Det behöver inte vara så. Vi har jättebra torkrum som ser till att du kan cykla hem torrskodd när det är dags. Som privatperson kan du teckna ett månadsabonnemang för omklädningsrum. Då ingår torkrumsmöjligheterna.

Cyklar du inte så ofta, men känner helt plötsligt en dag att ”idag är en cykeldag”. Då kan det vara skönt att veta att det går att köpa ett dagspass. Det ger dig tillgång till dusch och omklädningsrum, låst kameraövervakat cykelrum, torkrum, eget låsbart skåp. Kontakta BikePath för aktuella priser.

Servicebutik för säker cykling

I anslutning till våra cykelservicelösningar på Mäster Samuelsgatan 58 driver Bikepath sin service store. På plats finns utbildade cykelmekaniker med tillgång till komplett verkstad samt butik med cykeltillbehör. Lämna in din cykel på morgonen och hämta den, färdigservad och klar, när det är dags att cykla hem. Dessutom finns det möjlighet att teckna sig för de olika serviceabonnemangen (Cykelrum Plus, Omklädningsrum, Dagspass) direkt i butiken. Se öppettider här.

Teckna abonnemang och köp dagspass

Teckna dig på valfria abonnemangstjänster eller köp dagspass för Cykelservice i BikePath på Mäster Samuelsgatan 58. Ange att du har Vasakronan som hyresvärd.

Här får du svar på fler vanliga frågor

FAQ

Hur hittar jag till cykelservice, övervakad parkering och omklädningsrum? 

Du hittar vår cykelservice på Sveavägen 17. Du kan bekvämt leda in cykeln via infart från Sveavägen 17 eller Slöjdgatan 12. Kontakta BikePath för att teckna abonnemang och få access till lokalen.

Var ligger Hötorgshusens cykelrum? 

Cykelrum hittar du via Slöjdgatan 12 samt Sveavägen 17. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet.

Hur kan jag teckna abonnemang?

Du kan teckna abonnemang genom att besöka Bikepaths hemsida eller genom att besöka Bikepath Servicestore på Mäster Samuelsgatan 58. Ange att du är hyresgäst hos Vasakronan för att få rätt priser. För öppettider se Bikepath webbsida.

Kan man teckna abonnemang om man inte jobbar i Hötorgshusen?

Nej, endast hyresgäster i Hötorgshusen kan teckna abonnemang.

Jag vill bara ha tillgång till den kostnadsfria cykelparkeringen. Hur gör jag då? 

Tala med den som är kontorsansvarig på ditt företag så kan hen hjälpa dig med information om hur du ska gå tillväga för att uppdatera din låsbricka och få access till det kostnadsfria cykelrummet. 

Har abonnemanget någon bindningstid?

Nej, abonnemanget löper tills vidare med en månads uppsägningstid räknat från den sista dagen i den månad uppsägning sker.

Kan jag teckna abonnemang för omklädningsrummet utan att ha Cykelrum Plus?

Nej, abonnemang för Cykelrum Plus ingår i abonnemanget för omklädningsrummet.

 

Vill du veta mer om cykelservicen i Hötorgshusen?

Hör av dig till Youssef!

Youssef Mehnaoui

Affärsansvarig kontor 073-397 85 79 · 08-782 03 79

Cykelservice är en av många mervärdestjänster som vi erbjuder. Läs mer om våra tjänster här