Servicetjänster kontor

Nyckeln till en stressfri kontorsvardag

För att det dagliga arbetet ska fungera så enkelt som möjligt finns det många olika kontorstjänster som kan underlätta. Via våra samarbetspartners kan vi hjälpa er med allt ifrån vaktmästeritjänster och lokalvård till fruktkorgar och kemtvätt.

Beställ direkt

Låt oss ta hand om er

Vi erbjuder ett flertal olika servicetjänster i tillsammans med olika samarbetspartners. Servicetjänster Bas behöver du se till att du har innan du flyttar in i din nya lokal, det kan exempelvis vara elavtal, it, telefoni, kontorsutrustning, lås och larm. Listan kan göras lång, men vi hjälper gärna till och skräddarsyr utifrån era behov.

Servicetjänster Tillägg är ett axplock av de vanligaste tilläggstjänster du kan komplettera med för att förenkla din vardag, exempelvis kontorsvärd, vaktmästeri, konferens, lokalanpassning, parkeringstjänster och cykelservice.

Kontakta din fastighetschef för mer information om vilka tjänster som finns tillgängliga i just ditt hus. Om du redan vet vad du vill ha är det bara att fylla i intresseformuläret här nedan så skickas det direkt till Coor.

Beställ enkelt!

För de flesta av våra servicetjänster har vi valt att samarbeta med Coor. Du kan enkelt kryssa för de tjänster som är intressanta via formuläret nedan eller kontakta Coor direkt.

Du kan även vända dig till er kontakt på Vasakronan som gärna hjälper dig vidare. Det gäller även för de tjänster som har en annan leverantör än Coor.

Intresseanmälan - Kontorsservice

  • Nedan hittar du en sammanställning av våra mest populära servicetjänster. Kryssa i de servicetjänster ni är intresserade av samt kontaktuppgifter så återkommer Coor inom kort.
  • För beställning av servicetjänster som inte finns med i listan kontakta Coor på mail hyresgast@coor.com eller telefon: Stockholm: 010-559 57 30 Göteborg: 031-154 215 Malmö: 040-124 070 Uppsala: 018-135 600