Ta hand om dig själv och din cykel!

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Läs mer om hur du kan maxa cykelkänslan med hjälp av Vasakronans servicelösningar längre ner på sidan.

Oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon så kan vi alla vara överens om att den där cykelkänslan är en riktigt härlig känsla. Vasakronans cykelrum och servicestationer förlänger den härliga cykelkänslan och gör det enkelt för dig som vill cykla.

I Sergelhusen finns vad som behövs för att ta hand om både dig själv och din cykel och få en smidig cykelvardag. Anpassa upplägget efter dina behov. Kanske är du en snabbcyklare som vill duscha direkt när du kommer fram, eller tar du det lugnt och bara vill parkera innan du börjar din arbetsdag?  I Sergelhusen erbjuder vi olika kombinationslösningar. Välj vad som passar dig bäst.

Kostnadsfritt

När du rullar sakta genom stan och vill parkera din cykel tryggt och säkert innan du börjar din arbetsdag. Då är Cykelrum Bas lösningen för dig. Kostnadsfri cykelparkering i låst rum för anställda på företag som hyr av Vasakronan. Infart via Sveavägen 10. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet. 

Cykelrum med cykelställ och cykel.Kostnadsfritt cykelrum för Vasakronans hyresgäster.

Bild: Cykelrum Bas, Sveavägen 10

Månadsabonnemang

Värnar du extra om din cykel och tycker att den behöver både extra kärlek och omhändertagande. Även när du är på jobbet? Då är Cykelrum Plus att rekommendera. Infart från Sveavägen 10. Rabatterat pris för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Bindningstid 1 månad. Då får du tillgång till kamerövervakad cykelparkering i låst rum, spolplatta, laddstation, mekstation med verktyg och cykelpump. Kontakta Bikepath Service Store  för aktuella priser. 

Kameraövervakat cykelrum med med spolplatta, mekstation.

Bild: Cykelrum Plus, Sveavägen 10

Månadsabonnemang

Visst finns det tillfällen när det är tufft – när motvinden är hård eller regnet piskar dig i ansiktet, men då får du i alla fall hålla med om att cykelkänslan är riktigt härlig efteråt. När man tar en varm dusch och kan byta om i lugn och ro, för att sedan komma pigg och fräsch till jobbet. Bindningstid 1 månad. Rabatterat pris för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Då får du tillgång till fina omklädningsrum, nybyggda duschrum, torkrum samt eget låsbart skåp. Kontakta Bikepath Service Store  för aktuella priser. 

Omklädningsrum med låsbara skåp i anslutning till dusch

Bild: Nybyggda omklädningsrum på Sveavägen 10

Ingår i abonnemanget för omklädningsrum eller om du köper dagspass

Den där dagen då det regnar och du kommer fram blöt från topp till tå. Känslan att hänga in blöta cykelkläder i garderoben på jobbet, för att inte tala om när det är dags att cykla hem i blöta cykelskor.  Det behöver inte vara så. Vi har jättebra torkrum som ser till att du kan cykla hem torrskodd när det är dags. Som privatperson kan du teckna ett månadsabonnemang för omklädningsrum. Då ingår torkrumsmöjligheterna.

Bild: Nybyggda torkrum på Sveavägen 10

Dagspris

Cyklar du inte så ofta, men känner helt plötsligt en dag att ”idag är en cykeldag”. Då kan det vara skönt att veta att det går att köpa ett dagspass. Det ger dig tillgång till dusch och omklädningsrum, låst kameraövervakat cykelrum, torkrum, eget låsbart skåp. Kontakta Bikepath Service Store för aktuella priser.

 

Servicebutik för säker cykling

I anslutning till våra cykelservicelösningar på Mäster Samuelsgatan 58 driver Bikepath sin service store. På plats finns utbildade cykelmekaniker med tillgång till komplett verkstad samt butik med cykeltillbehör. Lämna in din cykel på morgonen och hämta den, färdigservad och klar, när det är dags att cykla hem. Dessutom finns det möjlighet att teckna sig för de olika serviceabonnemangen (Cykelrum Plus, Omklädningsrum, Dagspass) direkt i butiken. Se öppettider här.

Teckna abonnemang och köp dagspass

Vasakronan samarbetar med Bikepath för att hanteringen av Vasakronans cykelservicelösningar i Stockholm. Du tecknar abonnemang för cykelservicetjänsterna på Mäster Samuelsgatan 58 i Bikepath Servicestore. Glöm inte att tala om att du har Vasakronan som hyresvärd så att du får rätt pris.

Här får du svar på fler vanliga frågor

FAQ

Var ligger Sergelhusens cykelrum? 

Båda cykelrummen och omklädningsrummen nås via garageinfarten på Sveavägen 10. Håll utkik efter Cykelservice-skylten på din högra sida strax efter att du kommit in genom porten. Du kommer in i cykelrummen med hjälp av Accessy-appen i din telefon eller med en låsbricka. Ladda ner en användbar Cykelrumskarta här

Hur kan jag teckna abonnemang?

Du kan teckna abonnemang genom att besöka Bikepath Servicestore på Mäster Samuelsgatan 58. Ange att du är hyresgäst hos Vasakronan för att få rätt priser. För öppettider se Bikepath webbsida.

Kan man teckna abonnemang om man inte jobbar i Sergelhusen?

Ja. Alla som vill cykla till jobbet är välkomna att teckna abonnemang för Vasakronans Cykelservice. Jobbar du på ett företag som hyr av Vasakronan får du extra förmånliga villkor.

Hur ser Cykelrum Plus ut? 

Bilderna ovan visar Cykelrum Plus. Det är ett kameraövervakat cykelrum med spolplatta, laddplatser, kraftiga cykelställ i direkt anslutning till omklädningsrummen. 

Jag vill bara ha tillgång till den kostnadsfria cykelparkeringen. Hur gör jag då? 

Den är endast tillgänglig för dig som jobbar på ett företag som hyr av Vasakronan. Tala med den som är lokal/kontorsansvarig på ditt företag så får du information om hur du ska gå tillväga för att ladda ner Accessy-appen till din telefon eller hur du kan få tag på en låsbricka och få access till det kostnadsfria cykelrummet. 

Har abonnemanget någon bindningstid?

Nej, abonnemanget löper tills vidare med en månads uppsägningstid räknat från den sista dagen i den månad uppsägning sker.

Kan jag teckna abonnemang för omklädningsrummet utan att ha Cykelrum Plus?

Ja, de olika abonnemangen är helt fristående varandra. 

 

Veta mer om cykellösningarna i Sergelhusen?
Hör av dig till oss!

Youssef Mehnaoui

Affärsansvarig kontor 073-397 85 79 · 08-782 03 79

Cykelservice är en av många mervärdestjänster som vi erbjuder. Läs mer om våra tjänster här