Ta hand om dig själv och din cykel!

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Läs mer om hur du kan maxa cykelkänslan med hjälp av Vasakronans servicelösningar längre ner på sidan.

Oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon så kan vi alla vara överens om att den där cykelkänslan är en riktigt härlig känsla. Vasakronans cykelrum och servicestationer förlänger den härliga cykelkänslan och gör det enkelt för dig som vill cykla.

I Sergelhusen finns vad som behövs för att ta hand om både dig själv och din cykel och få en smidig cykelvardag. Anpassa upplägget efter dina behov. Kanske är du en snabbcyklare som vill duscha direkt när du kommer fram, eller tar du det lugnt och bara vill parkera innan du börjar din arbetsdag?  I Sergelhusen erbjuder vi olika kombinationslösningar. Välj vad som passar dig bäst.

Kostnadsfritt för Vasakronans hyresgäster

När du rullar sakta genom stan och vill parkera din cykel tryggt och säkert innan du börjar din arbetsdag. Då är Cykelrum Bas lösningen för dig. Kostnadsfri cykelparkering i låst rum för anställda på företag som hyr av Vasakronan. Cykelrum hittar du i garaget på plan -1 med infart via Klara Norra Kyrkogata. Följ skyltningen inne i garaget. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet. 

Cykelrum med cykelställ och cykel.Kostnadsfritt cykelrum för Vasakronans hyresgäster.

Bild: Cykelrum Bas, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm 

Månadsabonnemang

Värnar du extra om din cykel och tycker att den behöver både extra kärlek och omhändertagande. Även när du är på jobbet? Då är Cykelrum Plus att rekommendera. Infart från Mäster Samuelsgatan 58. Månadsabonnemang med bindningstid 1 månad. Då får du tillgång till trygg och kameraövervakad cykelförvaring, omklädningsrum, dusch, förvaringsskåp, torkrum, servicestation, lånecyklar, cykelbutik och cykelservice med ett stort utbud av tjänster. Aktuella prisuppgifter får du i Bikepaths Service Store på Mäster Samuelsgatan 58.

 

Bild: Cykelrum Plus, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm 

Månadsabonnemang

Visst finns det tillfällen när det är tufft – när motvinden är hård eller regnet piskar dig i ansiktet, men då får du i alla fall hålla med om att cykelkänslan är riktigt härlig efteråt. När man tar en varm dusch och kan byta om i lugn och ro, för att sedan komma pigg och fräsch till jobbet. Bindningstid 1 månad. Då får du tillgång till fina omklädningsrum, nybyggda duschrum, torkrum samt eget låsbart skåp. Aktuella prisuppgifter får du i Bikepaths Service Store på Mäster Samuelsgatan 58. Glöm inte att ange att du hyr kontor hos Vasakronan för att få rätt pris.

Bild: Omklädningsrum med dusch och låsbara skåp, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm

 

Ingår i månadsabonnemang eller dagspass

Den där dagen då det regnar och du kommer fram blöt från topp till tå. Känslan att hänga in blöta cykelkläder i garderoben på jobbet, för att inte tala om när det är dags att cykla hem i blöta cykelskor. Det behöver inte vara så. Vi har jättebra torkrum som ser till att du kan cykla hem torrskodd när det är dags. Torkrum ingår i abonnemanget för omklädningsrum eller om du köper dagspass.

Bild: Torkrum, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm

Dagspass

Cyklar du inte så ofta, men känner helt plötsligt en dag att ”idag är en cykeldag”. Då kan det vara skönt att veta att det går att köpa ett dagspass. Det ger dig tillgång till dusch och omklädningsrum, låst kameraövervakat cykelrum, torkrum, eget låsbart skåp. Aktuella prisuppgifter får du i Bikepath Service Store på Mäster Samuelsgatan 58. Glöm inte att ange att du hyr kontor hos Vasakronan för att få rätt pris. 

 

Servicebutik för säker cykling

I anslutning till våra cykelservicelösningar på Mäster Samuelsgatan 58 driver Bikepath sin service store. På plats finns utbildade cykelmekaniker med tillgång till komplett verkstad samt butik med cykeltillbehör. Lämna in din cykel på morgonen och hämta den, färdigservad och klar, när det är dags att cykla hem. Dessutom finns det möjlighet att teckna sig för de olika serviceabonnemangen (Cykelrum Plus, Omklädningsrum, Dagspass) direkt i butiken. Se öppettider här.

Teckna abonnemang och köp dagspass

Vasakronan samarbetar med Bikepath för att hanteringen av cykelservicelösningar i Klara Zenit och Sergelhusen. Du tecknar abonnemang för cykelservicetjänsterna på Mäster Samuelsgatan 58 i Bikepath Servicestore. Glöm inte att tala om att du har Vasakronan som hyresvärd så att du får rätt pris.

Här får du svar på fler vanliga frågor

FAQ

Var ligger cykelservice, övervakad parkering och omklädningsrum i Klara Zenit? 

Du hittar vår cykelservice på Mäster Samuelsgatan 58. Du kan bekvämt leda in cykeln direkt från gatan. Prata med er kontaktperson på Vasakronan för att uppdatera er access till lokalen. Dagtid när Bikepath är på plats krävs ingen inpasseringsbricka.  

Var ligger Klara Zenits cykelrum? 

Cykelrum hittar du i garaget på plan -1 med infart via Klara Norra Kyrkogata. Följ skyltningen inne i garaget. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet.

Hur kan jag teckna abonnemang?

Du kan teckna abonnemang genom att besöka Bikepath Servicestore på Mäster Samuelsgatan 58. Ange att du är hyresgäst hos Vasakronan för att få rätt priser. För öppettider se Bikepath webbsida.

Kan man teckna abonnemang om man inte jobbar i Klara Zenit?

Detta är en tjänst för Vasakronans hyresgäster, så du är varmt välkommen att teckna abonnemang oavsett om du jobbar i Klara Zenit eller en annan av Vasakronans kringliggande fastigheter.

Jag vill bara ha tillgång till den kostnadsfria cykelparkeringen. Hur gör jag då? 

Tala med den som är kontorsansvarig på ditt företag så kan hen hjälpa dig med information om hur du ska gå tillväga för att uppdatera din låsbricka och få access till det kostnadsfria cykelrummet. 

Har abonnemanget någon bindningstid?

Nej, abonnemanget löper tills vidare med en månads uppsägningstid räknat från den sista dagen i den månad uppsägning sker.

Kan jag teckna abonnemang för omklädningsrummet utan att ha Cykelrum Plus?

Ja, de olika abonnemangen är helt fristående varandra. 

 

Veta mer om cykelservicen i Klara Zenit?
Hör av dig till mig.

Niklas Sjögren

Affärsansvarig kontor 070-557 59 85

Cykelservice är en av många mervärdestjänster som vi erbjuder. Läs mer om våra tjänster här