Shopping och upplevelser i attraktiva citylägen

Ett handelserbjudande utöver det vanliga i Stockholms, Uppsalas, Malmös och Göteborgs mest attraktiva citylägen.

Den fysiska butiken fyller en betydande funktion även i framtiden – men den ser annorlunda ut. På Vasakronan utforskar och utvecklar vi löpande nya lokallösningar anpassade för olika typer av upplevelsekoncept, gaming, inspirationsbutiker, click & collect och showrooms. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi attraktiva upplevelser i våra citykärnor. Läs mer om vad vi kan erbjuda er som vill vara en del av ett attraktivt city.

Den fysiska butiken i framtidens handel

Digitalisering och förändrade beteenden ställer nya krav, men öppnar även upp för nya spännande möjligheter. Kombinationen av digital och fysisk handel är ofta ett bra recept och visar att lönsamma butiker i rätt lägen driver varumärkets totala omsättning.

Olika lösningar för olika behov

Olika varumärken har olika behov. Därför kan ni välja mellan flera olika lösningar hos oss. Allt från klassiskt skräddarsydda butiker till färdigbyggda, inflyttningsklara butiker. Många efterfrågar kombilösningar: en restaurang som också kan vara en köksbutik eller ett gym som också kan vara en sportbutik.  Kanske är behovet mer direkt, här och nu – då kan ni hyra popup-lokal i citylägen. Perfekt för er som vill nå fram till er målgrupp på riktigt under en kortare tid.

Vad behöver ni?

Handel, restauranger, kultur och upplevelser spelar stor roll för att skapa attraktiva stadskärnor.  Vi tror på en blandning där nytt ligger sida vid sida med det välkända. Där stora såväl som små aktörer får rätt förutsättningar att möta sina kunder.

Driver ni e-handelsbutik och vill träffa kunderna på riktigt? Har ni en intressant och stark affärsidé som ni vill visa världen? Är ni på väg att ta in ett nytt koncept till Skandinavien och etablera er på flera orter samtidigt, eller finns ni redan redan på marknaden och planerar en expansion? Vill ni lansera en ny produkt och söker showrooms i attraktiva citylägen bara för en kort stund?

Hör av er. Vi jobbar aktivt med våra lägen och stråk och söker alltid nya koncept för att skapa den perfekta mixen.

Lokaler och lägen 

Vi har lokaler i attraktiva stråk, gallerior och köpcentrum i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vad behöver ni? Här får ni en snabb överblick av olika typer butikslokaler och lägen som vi erbjuder.

För er som vill testa ett nytt koncept, förstärka en kampanj eller prova en ny marknad erbjuder vi popup-lokaler med vårt koncept Open Spot. Det är permanenta lokaler i bästa citylägen – färdiga att användas. På plats i våra Open Spots finns bland annat bredband, elabonnemang, entréskyltning, lås- & larmsystem, kassasystem, högtalarsystem samt belysningslösning. Hyr per vecka eller månad. Finns i citylägen i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Läs mer om våra Open Spot-lokaler

 

Fler och fler efterfrågar inflyttningsklara butiker, förberedda för en snabb och smidig inflyttning. I våra inflyttningsklara butiker är personalutrymmen, lagerutrymmen, golv, sprinkler, innertak, ventilation etc. på plats. Ni tar med egen inredning. Inflyttningsklara butiker ger större flexibilitet och gör det snabbt att etablera en ny enhet.

I en skräddarsydd butikslokal bestämmer ni det mesta själva: layout , installationer, sprinkler, innertak, golv, väggar med mera. Det kräver en hel del investerad tid och kapital från ert håll och ett längre hyresåtagande. Å andra sidan får er lokal och ert varumärkeskoncept exakt det uttryck som ni vill ha. Skräddarsytt kan vara lösningen när det är dags att satsa på en flagshipstore.

Följ med in till Beyond Us

Beyond Us ligger på Södra Vallgatan 5 i Malmö. Med olika slags exponeringspaket blir det enkelt för varumärken att visa upp sina produkter – utan att behöva öppna en helt egen butik. Under ett och samma tak erbjuder Beyond Us visnings- och försäljningsytor, café, paketutlämning och workspacestudios.

Beyond Us är ett resultat av vårt utvecklingsarbete inför framtidens handel och en del av vårt produkterbjudande för verksamheter som söker attraktiva gatuplanslägen. Vi erbjuder även skräddarsydda butiker, nyckelfärdiga butiker, pop-uplokaler, restaurang- och cafélokaler i Sveriges fyra största städer. 

Jag vill veta mer om Beyond Us

 

290 000 kvm
handelsyta i landets största städer
730 aktörer
inom butik, restaurang och service utvecklas i våra lägen
10 mdkr
är försäljningsomsättning för de butiker som hyr hos oss.

Vill du veta mer om vårt handelserbjudande och våra koncept?

Prata med Jesper Örtengren

Affärsutvecklare Jesper Örtengren 070-871 13 66 · 031-743 42 13 jesper.ortengren@vasakronan.se