Shopping och upplevelser i attraktiva citylägen

Lokaler för butiker, restauranger, caféer och upplevelsekoncept i några av Stockholms, Uppsalas, Malmös och Göteborgs mest attraktiva citylägen.

Den fysiska butiken fyller en betydande funktion även i framtiden – men den ser annorlunda ut. På Vasakronan utforskar och utvecklar vi löpande nya lokallösningar anpassade för olika typer av upplevelsekoncept, gaming, inspirationsbutiker, click & collect och showrooms. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi attraktiva upplevelser i våra citykärnor. Läs mer om hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda dig som vill vara en del av ett attraktivt city.

Den fysiska butiken i framtidens handel

Digitalisering och förändrade beteenden ställer nya krav, men öppnar även upp för nya spännande möjligheter. Kombinationen av digital och fysisk handel är ofta ett bra recept och visar att lönsamma butiker i rätt lägen driver varumärkets totala omsättning.

One size doesn’t fit all, tänker vi.

Olika varumärken har olika behov. Därför erbjuder vi många olika lokallösningar. Allt från klassiskt skräddarsydda butiker till förtidsanpassade butiker. Många efterfrågar kombilösningar: en restaurang som också kan vara en köksbutik eller ett gym som också kan vara en sportbutik.  Kanske är behovet mer direkt, här och nu – då har vi popup-lokaler i bra lägen. Perfekt för varumärken som vill synas fysiskt i centrala lägen under en kortare tid.

Vad behöver du?

Handel, restauranger, kultur och upplevelser spelar stor roll för att skapa attraktiva stadskärnor.  Vi tror på en blandning där nytt ligger sida vid sida med det välkända. Där stora såväl som små aktörer får rätt förutsättningar att möta sina kunder.

Driver du e-handelsbutik och vill träffa dina kunder fysiskt? Har du en intressant och stark affärsidé som du vill visa världen? Vill du ta in ett nytt koncept till Skandinavien och etablera dig på flera orter samtidigt, eller finns du redan redan på marknaden och planerar en expansion? Vill du lansera en ny produkt och söker showrooms i attraktiva citylägen bara för en kort stund?

Hör av dig till oss. Vi jobbar aktivt med våra lägen och stråk och söker alltid den perfekta mixen.

Följ med in till Beyond Us

Beyond Us ligger på Södra Vallgatan 5 i Malmö. Med olika slags exponeringspaket blir det enkelt för varumärken att visa upp sina produkter – utan att behöva öppna en helt egen butik. Under ett och samma tak erbjuder Beyond Us visnings- och försäljningsytor, café, paketutlämning och workspacestudios.

Beyond Us är ett resultat av vårt utvecklingsarbete inför framtidens handel och en del av vårt produkterbjudande för verksamheter som söker attraktiva gatuplanslägen. Vi erbjuder även skräddarsydda butiker, nyckelfärdiga butiker, pop-uplokaler, restaurang- och cafélokaler i Sveriges fyra största städer. 

Jag vill veta mer om Beyond Us

 

310 000
Vi har 310 000 kvadratmeter handelsyta i landets största städer
750
I våra fastigheter har vi cirka 750 aktörer inom handel - butik, restaurang, service
10 mdkr
De butiker som hyr hos oss har tillsammans cirka 10 miljarder kronor i försäljningsomsättning

Popup-butiker: Effektiva och omtyckta

För dig som vill testa ett nytt koncept, förstärka en kampanj eller prova en ny marknad, kan vi erbjuda tillfälliga lokaler, så kallade popup-ytor. De är smarta och klara och du kan flytta in på en gång. Det ska vara enkelt att boka och i konceptet ingår det mesta. Saknar du butikspersonal så kan vi hjälpa dig med det också. Läs mer om vårt popupkoncept, eller välj Popupbutik när du söker efter lokaler på vår webb.

Vill du veta mer om vårt handelserbjudande och våra koncept?

Prata med Jesper Örtengren

Jesper Örtengren
Affärsutvecklingschef handel Jesper Örtengren 070-871 13 66 · 031-743 42 13 jesper.ortengren@vasakronan.se