Sveavägen – gör ett stort avtryck vid Sergels torg

På den södra änden av Sveavägen, mellan Kungsgatan och Hamngatan och alldeles intill Sergels torg, ligger ett butikstråk med unik synlighet och stora folkflöden.

Jag vill kontakta en uthyrare

En destination för starka varumärken

I Sergelstan, hjärtat av Stockholm, har det skett en stor utveckling de senaste åren. Längs södra Sveavägen har nya möjligheter skapats för varumärken att ta plats och göra avtryck i Stockholm city. Här finns väl tilltagna shopfronts med stor synlighet precis vid Sergels torg, en plats som i sig själv skapar en unik fond och som förstärker de varumärken som finns på plats. Södra Sveavägen har blivit en destination för e-handelsaktörer och deras fysiska enheter, exempelvis Svenssons i Lammhult och Unisport.

Stora flöden av både stockholmare och turister

Med det centrala läget rör sig många människor i området, både vardag och helg. Ungefär 10 0000 människor har sina kontor i Sergelstan, och många fler passerar området till och från kommunikationsnavet på T-centralen. Här rör sig turister från både andra delar av Sverige och utlandet, samtidigt som Sergels torg är en samlingsplats för Stockholmare som vill shoppa, konsumera kultur eller delta i manifestationer.

Sveavägen är en gata med många storstadskvalitéer – destinationsshopping med starka varumärken och stora flöden. Att det ligger det i absoluta city av Stockholm både känns och märks när du är här.

Charlotta de Jong, affäransvarig handel

Här öppnar något nytt. Igen. Och igen.

På våra handelsstråk har våra hyresgäster en tendens att stanna. Och trivas. Toppen, tycker vi. Men vi vill också ge fler chansen att möta gatan. Enkelt. Därför skapade vi Open Spot.

Dyk upp. Nå ut. Skapa kontakt. Open Spot är ett popup-koncept som erbjuder mötesplatser i absolut bästa läge, t.ex. Sergels torg. Bara att öppna upp och bjuda in till er värld. Det här är den perfekta platsen för lansering av nya produkter, öka försäljningen under högsäsong, möta en ny kundgrupp eller helt enkelt bara hänga med era kunder på riktigt.

Nyfiken på Open Spot? Klicka här!

Vill du veta mer om handelsdestinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta oss!

Här kan du läsa om när Svedbergs öppnade i Open Spot på Sveavägen!