Maxad shopping mitt i city

Till Drottninggatan, som är Sveriges High Street, lockas både stockholmare och turister. På den breda gågatan rör sig cirka 75 000 människor varje dag. Den gör stråket till det mest välbesökta i landet.

Stark citykänsla och självklart shoppingstråk

Från T-centralens uppgång vid Åhléns City är strömmen av människor på väg mot Drottninggatan intensiv. Med sina en och en halv kilometer är detta Stockholms längsta gågata. På stråket finns internationella och svenska varumärken, stora kedjor, små butiker, restauranger och kaféer. Drottninggatan är också granne med Sergels torg, det svartvita torget där stockholmare älskar att vistas.

Populära varumärken

Centrala Drottninggatan sträcker sig från Åhléns city till Hötorget. På den långa gågatan finns butiker som Clas Ohlson, Stadium, Indiska och H&M:s Arket och Afound som slog upp dörrarna sommaren 2018. Populära inte minst bland lite yngre som vill handla trendigt till bra priser.

Attraktivt läge lockar unga

Stråket är flera hundra meter långt. Och när det gäller att locka sugna shoppare går det knappast att hitta ett mer attraktivt läge i Stockholm.

Drottninggatan erbjuder prisvärd shopping, inte minst yngre och trendig sådan. Här finns de välkända kedjorna och flera större varuhus, bland annat Åhlens City.

Vasakronan har flera riktigt bra A-lägen mellan Åhléns City och Hötorget.

Sveriges starkaste handelsstråk med de största flödena. Vill du nå många shoppare är det här du ska vara.

Gabriella Hammond, Affärsutvecklare Handel

Vill du veta mer om handels- destinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta oss!

Gabriella Hammond
Affärsutvecklare handel Gabriella Hammond 070-968 18 42 · 08-566 205 72 gabriella.hammond@vasakronan.se