Hans Michelsengatan 2 A

Malmö, Nyhamnen


  • Kontor
  • 455 m2
  • 15-32 personer
  • LEED Guld (2022)

Lokal med utsikt över Öresund

I denna trevliga lokal finns alla förutsättningar för er som vill skapa en kreativ och flexibel arbetsplats där ni själva kan vara med och påverka planlösningen. Den fantastiska utsikten över Öresund, det centrala läget precis vid Malmö Centralstation och de flexibla ytorna gör denna lokal till en mycket trivsam arbetsplats.

Kontorslokalen ligger på bottenplan och har i dag en öppen planlösning blandat med kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Direkt utanför dörren upplevs ett område med närhet till kajstråk, tåg och bussar samt det mesta som Malmö har att erbjuda. Med gröna ytor och havet precis intill blir det enkelt att boka in gå-möten eller varför inte ta en löprunda längs vattenstråken på lunchen.

Här blir det enkelt att kombinera arbetsliv med vardagspusslet eller kanske ta en middag på någon av de trevliga restaurangerna efter jobbet.

Miljöklassad och modern fastighet vid havet centralt i Malmö
Bylgiahuset ligger mitt i Nyhamnen och har högsta miljöklass, LEED Platinum. Här erbjuds ett läge med några minuters gångavstånd till Malmö Centralstation och populära butiker, restauranger, hotell och gym. I anslutning till huset erbjuds parkeringsplatser för er som behöver ta bilen och i kvarteret finns möjlighet att hyra cykel via Malmö by bike

I Nyhamnen växer en unik ny stadsmiljö fram med fokus på hållbarhet för människa och miljö. Inom de kommande åren ska området utvecklas till en stadsdel med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service där ni som företag redan nu får vara med på resan framåt. Läs mer om kontorsläge: Nyhamnen

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

  • Buss 300 m
  • Markparkering
  • Tåg 300 m
  • Miljöcertifierat
  • Utsikt
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Byggnaden från 1957 är miljöcertifierad med LEED Platinum och ligger 5-10 minuters gångavstånd till centrum. Nyhamnen i Malmö är minst sagt ett område under utveckling. Här finns redan nu möjlighet att hyra ljusa och flexibla kontor i vår fastighet som ligger mitt i detta spännande område - bara ett stenkast från Malmö Centralstation och centrum. 

En ny stadsdel utvecklas

Visionen är att Nyhamnen ska bli en ny levande stadsdel med kontor, gröna parker, bostäder, handel och service. Kajerna ska blir tillgängliga och attraktiva både för Malmöbor och tillfälliga besökare. Närheten till Centralstationen ger förutsättningar att skapa en hållbar stadsdel med goda regionala kommunikationer. När området är fullt utbyggt kommer det rymmas cirka 9000 bostäder och 21 000 arbetsplatser.
Läs mer om Kontorsläge Nyhamnen


Välkommen att boka en visning i våra fina lokaler!
Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?