Hans Michelsengatan 2 A

Malmö, Nyhamnen


 • Kontor
 • 959 m2
 • 50-75 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Lokal med havsvy i Nyhamnen

Nu har vi en fantastisk lokal ledig högt upp i huset med magnifik utsikt över vattnet och staden. Här finns plats för upp till 75 kollegor som får sin nya arbetsplats mitt i spännande Nyhamnen. Ytorna är flexibla och ni har fina förutsättningar att vara med och påverka planlösningen för att skapa en kreativ och trivsam arbetsplats. Kontorslokalen har i dag en öppen planlösning blandat med kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Direkt utanför dörren upplever ni ett område med närhet till kajstråk, tåg, gym och bussar samt det mesta som Malmö har att erbjuda inom shopping, service och nöje. Med gröna ytor och havet precis intill blir det enkelt att boka in promenadmöten eller kanske passa på att ta en löprunda längs kajen på lunchen.

Här blir det smidigt att kombinera arbetsliv med vardagspusslet eller kanske unna sig en kväll på stan efter jobbet.

Modern och miljöklassad fastighet i hållbara stadsdelen Nyhamnen med Malmö Centralstation som granne

Vår fantastiska 50-talsfastighet Bylgia ligger mitt i Nyhamnen och har högsta miljöklass, LEED Platinum. Här har ni kontoret på bara några minuters promenadavstånd från Malmö Centralstation samt populära butiker, restauranger, hotell och gym. I anslutning till huset erbjuds parkeringsplatser för er som behöver ta bilen och i kvarteret finns möjlighet att hyra cykel via Malmö by bike

I Nyhamnen växer en unik, ny och spännande stadsmiljö fram med fokus på hållbarhet för människa och miljö. Inom de kommande åren ska området utvecklas till en stadsdel med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service där ni som företag redan nu vill ta plats i denna expansion. Läs om kontorsläge: Nyhamnen

Ta gärna en rundvandring i lokalen genom att klicka på ”visa film”.

Välkommen att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

 • Buss 300 m
 • Markparkering
 • Tåg 300 m
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Utsikt
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Byggnaden från 1957 är miljöcertifierad med LEED Platinum och ligger 5-10 minuters gångavstånd till centrum. Nyhamnen i Malmö är minst sagt ett område under utveckling. Här finns redan nu möjlighet att hyra ljusa och flexibla kontor i vår fastighet som ligger mitt i detta spännande område - bara ett stenkast från Malmö Centralstation och centrum. 

En ny stadsdel utvecklas

Visionen är att Nyhamnen ska bli en ny levande stadsdel med kontor, gröna parker, bostäder, handel och service. Kajerna ska blir tillgängliga och attraktiva både för Malmöbor och tillfälliga besökare. Närheten till Centralstationen ger förutsättningar att skapa en hållbar stadsdel med goda regionala kommunikationer. När området är fullt utbyggt kommer det rymmas cirka 9000 bostäder och 21 000 arbetsplatser.
Läs mer om Kontorsläge Nyhamnen


Välkommen att boka en visning i våra fina lokaler!
Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?