Jörgen Kocksgatan 9

Malmö, Nyhamnen


 • Kontor
 • 519 m2
 • 25-40 personer
 • LEED Silver (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Nyrenoverad lokal i Nyhamnen

Med ett drömläge nära havet och bara ett stenkast från Malmö Centralstation ligger detta trevliga och rymliga kontor på fjärde våningen. Lokalen är modern och flexibel med en välkomnande yta för reception och lounge. Här har ni alla möjligheter att anpassa lokalen efter er verksamhet då den ska totalrenoveras. Idag är planlösningen blandad med kontorsrum och mötesrum samt kök med matplats, kapprum och wc. I fastigheten finns dessutom den gemensamma ljusa atriumgården och uteplatsen för behövliga pauser eller spontana möten. Lokalen rymmer cirka 35 kollegor som smidigt tar sig till och från arbetsplatsen med tåg, bil eller varför inte cykel.

Miljöcertifierad fastighet precis vid Malmö Centralstation och mitt i city
Fastigheten är modern och miljöcertifierad med LEED Silver, belägen med gångavstånd till centrum och hela dess utbud av restauranger, gym, butiker och annan service. Lunchen intas kanske på Food Courten inne på närliggande centralstationen eller på restaurang Saltimporten en kort promenad bort på Hullkajen. I huset finns garage för er som kommer med bil och utanför dörren tar ni er enkelt till och från kontoret. Här finns chansen att ta plats i en inspirerande miljö när Malmös nya och mest spännande stadsdel Nyhamnen växer fram. 

Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

 • Buss 400 m
 • Garage
 • Tåg 400 m
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Utsikt
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Nyhamnen i Malmö är minst sagt ett område under utveckling. Här finns redan nu möjlighet att hyra ljusa och flexibla kontor i vår fastighet som ligger mitt i detta spännande område - bara ett stenkast från Malmö Centralstation och centrum. Huset är byggt 1992 och har genomgått en omfattande renovering med miljöcertifiering LEED Guld.

En ny stadsdel utvecklas
Visionen är att Nyhamnen ska bli en ny levande stadsdel med kontor, gröna parker, bostäder, handel och service. Kajerna ska blir tillgängliga och attraktiva både för Malmöbor och tillfälliga besökare. Närheten till Centralstationen ger förutsättningar att skapa en hållbar stadsdel med goda regionala kommunikationer. När området är fullt utbyggt kommer det rymmas cirka 9000 bostäder och 21 000 arbetsplatser.

Välkommen att boka en visning i våra fina lokaler!

Läs mer om nya Nyhamnen på Malmö Stads webbplats 

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?