Sveavägen 163

Stockholm, Hagastaden-Vasastan


 • Kontor
 • 411 m2
 • 28 personer
 • LEED Platina (2019)
 • Ledigt fr o m 2023-05-01

Kontor i perfekta Hagastaden

Nu erbjuder vi ett nyrenoverat och ljust kontor med generös takhöjd, synliga installationer och utsikt i tre väderstreck. Lokalen har idag en öppen social planlösning, väl tilltagen pausyta och ett fint pentry för en lunch, möten eller mingel. Här på fjärde våningen har ni möjlighet att påverka så att ytorna passar er verksamhet på ett trivsamt sätt. På ert nya kontor får ni plats cirka 28 kollegor som enkelt tar sig till och från jobbet med kommunala färdmedel eller på cykel. Placeringen vid E4/E20 ger också snabb access till såväl Norrort som Söderort för er som behöver ta bilen.

Promenadavstånd till det mesta – en smidigare arbetsvardag
Läget är fördelaktigt med bara tio minuters promenad till Odenplan där pendeltåg, tunnelbana och ett stort utbud butiker och service finns. Busshållplats ligger precis utanför dörren och på bara några minuter promenerar eller joggar ni bort till Hagaparken och Brunnsviken. Kvarteren är trevliga med lunchrestauranger och shopping. Tvärs över gatan ligger Stallmästaregården och Wennergren Center som erbjuder konferenslokaler, hotell och restauranger.

Norrtullpalatset – miljöcertifierad fastighet och välkända grannar
Fastigheten är miljöcertifierad med Leed Platinum. Vid behov finns det ett konferensrum med plats för 40 personer att hyra. Det nyinredda omklädningsrummet med dusch i huset gör det möjligt att smidigt kombinera arbetsliv med träning eller att cykelpendla. Era nya grannar i samma hus blir bland annat Moderna Försäkringar, Scandic Hotels AB, Hifab AB, Bluestep Finans AB, Ahlsell AB.

Välkommen att boka visning i Norrtullpalatset vid Sveavägen 163

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Det här finns i närheten

 • Tåg 700 m
 • T-bana 700 m
 • Buss 50 m
 • Garage
 • Miljöcertifierat
 • Reception

Området & fastigheten

Välkommen till Norrtullpalatset som ligger i ett perfekt läge i innerstan där arbete möter inspiration och avkoppling. I huset ingår bland annat bemannad reception och konferensrum.

Moderna lokaler med miljöcertifiering och smidiga kommunikationer 
Byggnaden som har funnits sedan 1955 genomgick under 2005 en större renovering och består idag av moderna kontorslokaler miljöcertifierade med LEED Platinum. Placeringen vid E4 och ger snabb access till såväl Norr- som Söderort och med tunnelbana och pendeltåg når ni kontoret på bara en kort promenad. Flygbussarna stannar alldeles intill. Garage och cykelrum finns i huset likaså ett helt nyrenoverat omklädningsrum med duschmöjlighet.

En levande stadsdel utvecklas
Området Hagastaden är innerstadsdelen där Stockholm och Solna möts. Här finns innerstadspulsen, trevliga restauranger och närheten till både Hagaparken och Vanadislunden. När hela området är klart år 2030, kommer det att finnas ungefär 6000 nya lägenheter och 14000 nya arbetsplatser.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?