Sveavägen 167

Stockholm, Hagastaden-Vasastan


 • Kontor
 • 952 m2
 • 90 personer
 • LEED Platinum (2019)
 • Ledigt fr o m 2023-03-01

Egen terrass mitt i stan

Välkommen till Sveavägen 167 !

Här erbjuder vi ett stort och ljust kontor med stora fönster och bra takhöjd. Lokalen har öppna ytor och möjlighet till flexibel planlösning. Bra fördelning mellan en intern och en extern zon om så önskas. Fint pentry som nav i mitten av lokalen. Till lokalen hör en egen terrass i lummig grön miljö, perfekt för informella möten eller som lunch/pausyta för medarbetarna. Här kommer dina medarbetare att trivas!

Lokalen har entré från Sveavägen 167, där fastighetens gemensamma reception finns. Bra inlastningsmöjligheter gör det enkelt att ta emot gods direkt in i lokalen och en stor förrådsyta finns i lokalen.

Förutom den gemensamma receptionen finns en mindre konferensyta för ca 20-30 personer beroende på val av sittning. Nyinredda omklädningsrum med dusch finns i fastigheten för de som cykelpendlar eller vill ta en löpartur i Hagaparken.

Trevliga restauranger finns direkt runt knuten och butiker finns i närområdet. Brunnsviken med sköna naturområden ligger bara ett stenkast bort. Stallmästaregården och Wennergren Center tvärs över gatan erbjuder konferenslokaler och restauranger. En kort promenad leder till Odenplan där det finns ett rikt utbud av såväl service som butiker och restauranger. På Stallmästaregården finns även ett hotell.

Till Odenplans pendelstation är det ca 500 meter och till tunnelbanans gröna linje är det ca 700 m. Ett flertal busslinjer, bl.a. stomlinje 2, stannar intill huset. Fastigheten ligger dessutom i anslutning till E4/E20. Flygbussarna till Arlanda stannar nära korsningen S:t Eriksgatan / Norra Stationsgatan. Hållplatserna ligger bara ett par minuters promenad från Norrtullpalatset.

Goda grannar
Här är exempel på några företag som har valt att flytta hit till Norrtullpalatset: Moderna Försäkringar, Scandic Hotels AB, Hifab AB, Bluestep Finans AB, Ahlsell AB.

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Det här finns i närheten

 • Miljöcertifierat
 • Högt i tak
 • Terrass
 • Buss 50 m
 • Garage
 • Tåg 700 m
 • T-bana 700 m
 • Reception

Området & fastigheten

Välkommen till Norrtullpalatset, eller Kv Getingen som fastighetsbeteckningen lyder. Fastigheten genomgick under 2005 en större renovering och består idag av moderna kontorslokaler.

Området Norrtull karaktäriseras både av fördelarna med den urbana innerstadspulsen som närheten till naturområden med dess grönska och vatten. Flera trevliga restauranger och kringservice finns i närområdet, och i precis i anslutning ligger naturområdena Hagaparken och Vanadislunden.

I Norrtullpalatset välkomnas du och dina besökare av den gemensamma receptionen, och i anslutning erbjuds en konferensyta när lokalen inte räcker till. Resmöjligheter till och från fastigheterna är goda: eget garage för de bilburna, låst cykelrum för de som cyklar, och bussar precis utanför dörren samt tunnelbanan och pendeltåget från Odenplan för de som åker kollektivt. Därutöver erbjuds möjligheten av ett nyrenoverat gemensamt omklädningsrum - perfekt för löpturen under lunchen, eller cykelturen till jobbet.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?