Sveavägen 165 (Ynglingagatan 18)

Stockholm, Hagastaden-Vasastan


 • Kontor
 • 679-828 m2
 • 50-65 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Snygg lokal, egen markterrass

I attraktiva Hagastaden kan vi nu erbjuda ett mycket smakfullt kontor med snygga kontorsytor, attraktiv lounge och ett stort pentry. Lokalen har access via Ynglingagatan och vetter ut mot innergård vid Ynglingagatan. Här får ni plats upp till 65 kollegor på 828 kvm i moderna, öppna och ljusa lokaler med generös takhöjd. Lokalen kan även delas av till 679 kvm. Planlösningen är aktivitetsbaserat med luftiga kontorslandskap, trevliga sociala ytor och ett flertal mötesrum och fokusplatser. Här går ni direkt ut på er alldeles egna terrass mot innergården – perfekt på sommaren för en stunds återhämtning eller lunch i solen. Dessutom gångavstånd till tunnelbana och pendeltåg.

Bekvämt gångavstånd till Odenplan och Hagaparken
Läget är trivsamt nära natursköna Hagaparken och med bara max tio minuters promenad till Odenplan där pendeltåg, tunnelbana och ett stort utbud butiker och service finns. Bussen hoppar ni på utanför porten och något kvarter bort finns flygbussarna till Arlanda. Placeringen vid E4/E20 ger också snabb access till såväl Norrort som Söderort för er som kommer med bil. Tvärs över gatan ligger Stallmästaregården och Wennergren Center som erbjuder konferenslokaler, hotell och restauranger.

Miljöcertifierad fastighet i trevliga kvarter med bekvämligheter i huset
Kvarteren är levande med lunchrestauranger och shopping. Fastigheten är miljöcertifierad med Leed Platinum och kan erbjuda ett konferensrum med plats för 40 personer att hyra vid behov samt garageplats för den som behöver ta bilen. Era nya grannar i samma hus blir bl a, Scandic Hotels AB, Hifab AB, Bluestep Finans AB, Ahlsell AB. Cykelpendlaren eller lunchjoggaren har tillgång till ett helt nyinrett omklädningsrum med dusch.

I fastigheten finns ett helt nytt gym för våra hyresgäster.

Här finns möjlighet att kombinera ett aktivt liv med arbetsvardag!

Vi vill väldigt gärna visa er denna trevliga lokal, välkomna!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Det här finns i närheten

 • Buss 50 m
 • Garage
 • T-bana 700 m
 • Tåg 700 m
 • Miljöcertifierat
 • Terrass
 • Reception

Området & fastigheten

Välkommen till Norrtullpalatset som ligger i ett perfekt läge i innerstan där arbete möter inspiration och avkoppling. I huset ingår bland annat bemannad reception och konferensrum.

Moderna lokaler med miljöcertifiering och smidiga kommunikationer 
Byggnaden som har funnits sedan 1955 genomgick under 2005 en större renovering och består idag av moderna kontorslokaler miljöcertifierade med LEED Guld. Placeringen vid E4 och ger snabb access till såväl Norr- som Söderort och med tunnelbana och pendeltåg når ni kontoret på bara en kort promenad. Flygbussarna stannar alldeles intill. Garage och cykelrum finns i huset likaså ett helt nyrenoverat omklädningsrum med duschmöjlighet.

En levande stadsdel utvecklas
Området Hagastaden är innerstadsdelen där Stockholm och Solna möts. Här finns innerstadspulsen, trevliga restauranger och närheten till både Hagaparken och Vanadislunden. När hela området är klart år 2030, kommer det att finnas ungefär 6000 nya lägenheter och 14000 nya arbetsplatser.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?