Sveavägen 167, 6 & 7 tr

Stockholm, Hagastaden-Vasastan


 • Kontor
 • 1707-3664 m2
 • 130-330 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Takterrass på kontoret i stan

Kliv innanför tröskeln till ert nya kontor nära både city och natursköna Brunnsviken i trivsamma Hagastaden. Här erbjuder vi nu ett kontor med utsikt över stan och egen takterrass. Högst upp i huset i två plan med attraktiv interntrappa. Modernt, öppet och luftigt kontor med generös takhöjd. Planlösningen är aktivitetsbaserad i öppna kontorslandskap och trevliga sociala ytor. Ett flertal mötes- & fokusrum. Pentry med stor yta för matplats/lounge passande för större samlingar.
Möjligt att vara med och besluta om ytskikt med materialval och färger. På dessa 3664 kvadratmeter finns plats för ca 330 kollegor. Ytorna kan delas av vid behov, 1707 kvm (6 tr) alt 1992 kvm (7 tr).
Omomsad hyresgäst kan accepteras.  

Promenadavstånd till det mesta – bussar utanför dörren och Odenplan nära
Hit tar ni er smidigt med buss, tunnelbana eller tåg. Odenplan ligger på bara tio min promenad bort. Bussen hoppar ni på utanför porten och bara något kvarter bort stannar flygbussen till Arlanda. Placeringen vid E4/E20 ger också snabb access till såväl Norrort som Söderort för er som behöver ta bilen. Eller ta cykeln till jobbet som en god vana. 

Cykelvänlig fastighet i levande kvarter med service och gemensam reception

Era kunder möts av den gemensamma receptionen. I anslutning till receptionen finns dessutom ett konferensrum med plats för 40 personer att hyra vid behov. Kvarteren är trevliga med lunchrestauranger, shopping och Hagaparken med Brunnsviken runt knuten. Tvärs över gatan ligger Stallmästaregården och Wennergren Center som erbjuder konferenslokaler, hotell och restauranger. Det nya gymmet och de moderna omklädningsrummen i huset gör det möjligt att smidigt kombinera arbetsliv med träning eller att cykelpendla.
Även garageplatser finns i huset. 

Fastigheten är miljöcertifierad med Leed Platinum.  Era nya grannar i samma hus blir bland annat Scandic Hotels AB, Hifab AB, Bluestep Finans AB, Ahlsell AB.

Vi vill mer än gärna visa er denna fina och unika lokal. Välkommen att kontakta oss!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Det här finns i närheten

 • Buss 50 m
 • Garage
 • T-bana 700 m
 • Tåg 700 m
 • Miljöcertifierat
 • Terrass
 • Utsikt
 • Reception

Området & fastigheten

Välkommen till Norrtullpalatset som ligger i ett perfekt läge i innerstan där arbete möter inspiration och avkoppling. I huset ingår bland annat bemannad reception och konferensrum.

Moderna lokaler med miljöcertifiering och smidiga kommunikationer 
Byggnaden som har funnits sedan 1955 genomgick under 2005 en större renovering och består idag av moderna kontorslokaler miljöcertifierade med LEED Guld. Placeringen vid E4 och ger snabb access till såväl Norr- som Söderort och med tunnelbana och pendeltåg når ni kontoret på bara en kort promenad. Flygbussarna stannar alldeles intill. Garage och cykelrum finns i huset likaså ett helt nyrenoverat omklädningsrum med duschmöjlighet.

En levande stadsdel utvecklas
Området Hagastaden är innerstadsdelen där Stockholm och Solna möts. Här finns innerstadspulsen, trevliga restauranger och närheten till både Hagaparken och Vanadislunden. När hela området är klart år 2030, kommer det att finnas ungefär 6000 nya lägenheter och 14000 nya arbetsplatser.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?