Mitt i den stora kontorsevolutionen – vart är vi på väg? Är resan lösningen?

Att jobba på nya sätt kan vara utmanade för både medarbetare och ledare. Vasakronan borrar vidare i frågan om kontorets roll med en mycket sakkunnig panel. Välkommen att lyssna in till ett intressant samtal med möjlighet att ställa alla dina frågor om arbetsplatsstrategier och arbetsplatsförändring.

Kontorets roll och funktion är under prövning, och medarbetarna har vant sig vid flexibilitet i livspusslet. Vilken roll får kontoret nu? Hur har förändringen påverkat och hur ser en framgångsrik arbetsplatsprocess ut?

Det är några av de frågor som vi ställer till Gabriella Ekström, HR & Communication Manager på Dentsu Sweden, Lennart Hedström, vd på TRR och Olle Rydqvist, medgrundare på PE Accounting inför webbinariet.

I panelen delar Annalena Norhammar och Thomas Nathorst-Böös, båda erfarna organisations- och förändringskonsulter, med sig av sina erfarenheter av arbetsplatsstrategier, processer och förändringsresor.

Välkommen att lyssna in till ett intressant samtal med möjlighet att ställa alla dina frågor om arbetsplatsstrategier och arbetsplatsförändring.

Här kan du se hela webbinariet

Panelen

Lennart Hedström, TRR

Är det något Lennart Hedström kan så är det stora omställnings- och förändringsprocesser. Med över 30 års erfarenhet av HR och personalfrågor på högsta nivå inom bland annat Swedbank, Postnord, Pfizer och Telia har han mycket kunskap att dela. Idag är Lennart vd för TRR med cirka 270 medarbetare samt styrelseordförande i Startkraft.

Gabriella Ekström, Dentsu Sweden

Med innovativa HR-lösningar och fokus på ett värdeskapande arbetsliv lyfter Gabriella Ekström medarbetarnas vardag på Dentsu Sweden. I över 20 år har hon utvecklat framgångsrika organisationer på bland annat SVT och inom it-konsulting. Enkelhet, entreprenörskap och kommunikation är några av Gabriellas nyckelord i rollen som HR & Communications manager.

Olle Rydqvist, PE Accounting

Att ett bolag är sina värderingar, det är något som Olle Rydqvist förstod tidigt. Som medgrundare till PE Accounting har Olle varit med och format bolagets företagskultur under de senaste elva årens tillväxtresa. Här har också den fysiska arbetsplatsen en central roll. I år lämnade Olle vd-rollen i bolaget för att fokusera på arbetet med PE:s kultur och affärsutveckling.

Thomas Nathorst-Böös, Hepicat Sweden

Arkitekt, fastighetsanalytiker, författare och organisationskonsult. Bland annat. Thomas Nathorst-Böös har minst sagt många strängar på sin lyra med fokus på arbetsplatsen sedan över 40 år tillbaka. Med nyfikenhet ser han nu på hur den virtuella och fysiska platsen möter varandra. Thomas är idag vd och grundare av Hepicat Sweden.

Annalena Norhammar, Norhammar & Partners

Organisationer som vill förnya sig och sin arbetsplats, det är Annalena Norhammars specialitet. Som grundare av Norhammar & Partners AB hjälper hon sina kunder att översätta visioner och konkreta behov till nya arbetssätt som sin tur ställer krav på kvaliteter i framtida arbetsplatser.

Henrik Eriksson, Vasakronan

Henrik Eriksson har guidat hundratals företag på vägen mot framtidens kontor. Som arbetsplatsstrateg på Vasakronan håller han koll på de senaste trenderna internationellt, men också här hemma via workshops och rundabordssamtal med ledningsgrupper från olika företag och verksamheter.

Tyckte du innehållet var bra?

Vad kul. Det här är bara början. I vårt kunskapsrum samlar vi insikter, nya idéer och inspiration från mängder av diskussioner med kunder och beslutsfattare inom näringslivet och myndigheter. Det här hittar du i kunskapsrummet:

  • Inspiration och ny kunskap om framtidens arbetsplats
  • Bra tips och råd för en bättre arbetsmiljö
  • Inblick i hur andra tänkt och gjort.

Tips på mer läsning om arbetsplatsstrategi

Vad är en arbetsplatsstrategi?

Vilken arbetsplatsstrategi är rätt nu?

Kontorets tre viktigaste delar

Få koll på strukturkapitalet vid distansarbete

Prenumerera på nyheter från vårt kunskapsrum.


Funderar ni på hur framtidens kontor ser ut för er?

Tveka inte att kontakta Britt om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Britt Lindqvist

Chef affärsutveckling