Sex skäl att välja Vasakronan som hyresvärd

Sex skäl att välja Vasakronan som hyresvärd

Som hyresgäst hos Vasakronan kan du välja mellan små, medelstora, stora och riktigt stora lokaler. Alla i centrala och attraktiva lägen. Du kan välja att flytta in imorgon i någon av våra Smart & Klart-lokaler. Eller vänta på lokal i något av våra spännande projekt. Du kan få kort bindningstid eller skriva avtal på flera år. Allt för att du ska få den lokal och det avtal som du och din verksamhet har behov av. Och det finns flera skäl att välja Vasakronan som hyresvärd.

Din affär och dina behov är det vi lägger tid på att förstå. Det är en nyckel till en god och långsiktig relation. Vi vet att det är mycket som händer i en verksamhet. Att stor snabbt kan behöva bli mindre, eller att liten snabbt växer och blir stor. Därför arbetar vi med flexibla avtal så att du som hyresgäst kan få den lokal och det avtal just du behöver.

När era behov förändras, är det en fördel att ha en hyresvärd som har mycket att välja på. Vi är den fastighetsvärd i Sverige som har mest att erbjuda, vilket ger flexibilitet – vad gäller storlek, plats, avtalslängd med mera. Vi har lokaler som du kan flytta in i imorgon – vi kallar dem Smart & Klart. Och lokaler som du helt kan vara med och påverka framåt – våra projekt som byggs i detta nu. Alla Vasakronans fastigheter är i centrala och eftertraktade lägen.

Fokusera på er kärnverksamhet – och låt oss göra resten. Tillsammans med vår partner Coor management kan vi erbjuda tjänster som telefoni, reception, vaktmästeri, konferens med mera.

Långsiktig hållbarhet är en av våra hjärtefrågor. Som Sveriges ledande fastighetsbolag är det viktigt för både oss och branschen att driva dessa frågor. 2018 blev vi utsedda till det fastighetsbolag i Europa som är bäst på att arbeta med hållbarhet inom kontor. Läs mer på Vasakronan.se.

Dygnet runt, när du behöver det, kan du hitta vår unika service – Hyresgästinfo – på vasakronan.se. Du hittar praktisk information om det mesta som rör din fastighet – parkering, ventilation, belysning med mera. Allt finns också i vår mobilapp Hyresgästinfo.

När du har frågor om din lokal eller fastighet, finns vi alltid nära. Våra fastighetsutvecklare teknik kan husen väl, och Vasakronans kundservice finns tillgängliga via telefon, på webben och i vår app – Hyresgästinfo.

Mäster Samuelsgatan 42, hus 4, 5 tr, Smart & klart, 145 kvm

Vill du veta mer om vilka vi är? 
Vasakronan på 60 sekunder