Vallgatan 22

Göteborg, Kungsstan


  • Kontor
  • 395 m2
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m 2024-10-01

Kontor med karaktär i city

Välkomna till er nya inspirerande arbetsplats om 395 kvadratmeter på tredje våningen. Här erbjuds ett flexibelt kontorslandskap, arbetsrum och rymliga mötesplatser för upp till 18 personer. Med fönster mot Vallgatan och vackra trägolv skapas en stimulerande arbetsmiljö, där ni kan utföra allt från fokuserat arbete till kreativa pauser.

I dessa centrala kvarter blir vardagen på kontoret fördelaktig. Med ett utbud av butiker, restauranger och service runt hörnet blir lunchpauserna lika smidiga som arbetsdagarna. Nära Vallgraven finns också möjligheten till lunchmotion eller avkopplande promenader utmed vattnet eller i parken.

Miljöcertifierad fastighet i centrala kvarter
Denna miljöcertifierade fastighet är stolt innehavare av LEED Guld-certifieringen från 2022. Belägen på en av Göteborgs mest expansiva affärsgator erbjuds en idealisk arbetsplats. Med endast 850 meter till tågstationen och 200 meter till närmsta busshållplats blir er dagliga pendling en smidig och effektiv del av arbetsdagen.

För de som föredrar att ta cykeln till jobbet är det enkelt att parkera i kvarteren utanför kontoret. För bilister erbjuds parkeringsmöjligheter, inklusive garageplatser.

Vi på Vasakronan är inte bara er hyresvärd – vi är gärna er strategiska partner på företagsresan. Med skräddarsydda lösningar och stöd i er arbetsplatsutveckling strävar vi efter att vara mer än bara en fastighetsägare.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Det här finns i närheten

  • Buss 200 m
  • Tåg 850 m
  • Miljöcertifierat
  • Utsikt
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Fastigheten är belägen i ett av de starkast växande handelsstråken i Göteborgs City och är mycket lättillgänglig för besökare. På Kungsgatan finner ni allt ifrån trendiga klädaffärer och spännande lunchrestauranger till retro second hand-shopping. Bara ett stenkast ifrån fastigheten ligger Grönsakstorget och Domkyrkan med mycket frekventa buss- och spårvagnsförbindelser.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?