Västra Hamngatan 14

Göteborg, Kungsstan


  • Kontor
  • 549 m2
  • 42 personer

Modern lokal i hörnläge med utsikt mot Västra Hamngatan och Vallgatan. Du möts av en representativ besöks- och mötesyta med plats för lounge eller reception. Här finns mötesrum i olika storlekar. Vidare fortsätter lokalen i huvudsak i öppen planlösning. Gott om stora fönster ger både ljus och utsikt över stadens myller. Gott om samtalsrum och interna mötesrum samt utgång till egen del terrass. Vidare ut finns också en gemensam terrass med utearbetsplatser och möjligheter till utomhusmöten.

Strömshuset är en välkänd byggnad mitt i centrala Göteborg. Ett välgjort exempel på dåtidens funkisarkitektur. Huset ligger mitt i centrala Göteborg, där Vallgatan, Västra Hamngatan och Kungsgatan möts. Här finns ett mångsidigt serviceutbud med kaféer och butiker med mera. I fastigheten finns cykelgarage med serviceplats. 

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Det här finns i närheten

  • Buss 100 m
  • Historia
  • Terrass

Området & fastigheten

Kvarteret Varuhuset eller Strömshuset är beläget mitt i hjärtat av Göteborg. Med Kungsgatan, Vallgatan och Västra Hamngatan som omringar huset finner ni här allt ifrån trendig klädaffärer och spännande lunchrestauranger till retro second hand-shopping.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?