Kungspassagen, Kungsgatan 48/Kyrkogatan 23

Göteborg, Kungsstan


  • Kontor
  • 364 m2
  • 20-30 personer
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

Citykontor med stadsutsikt

Här stiger ni in på morgonen och möts av en inspirerande atmosfär som ger energi till arbetsdagen framför er. Lokalen är belägen en våning upp i Kungspassagen på Kungsgatan och erbjuder en mångsidig och funktionell arbetsmiljö med generösa fönster som fyller rummen med naturligt ljus.

Dagen kanske tar sin början med olika aktiviteter –

några föredrar att dyka rakt in i fokuserat arbete i de rymliga arbetsrummen, medan andra börjar med möten eller samarbete.

Här erbjuds flexibilitet för olika arbetssätt och rutiner med en blandad planlösning som enkelt kan anpassas för både interna behov och möten med externa parter, vilket skapar en dynamisk arbetsmiljö.

Lokalen har generösa 364 kvadratmeter och erbjuder möjlighet att njuta av utsikten över staden och grannkvarteren från flera platser i lokalen, vilket ger en extra boost till er arbetsdag.

Den centrala placeringen gör det enkelt att kombinera arbete med vardagssysslor, träffa vänner eller träning på lunchen.

Vid behov av samtal eller avstämningar med kollegor är effektiva gåmöten i Domkyrkoparken ett utmärkt alternativ.

När arbetsdagen når sitt slut kliver ni rakt ut i vimlet direkt utanför dörren, redo att utforska det livliga stadslivet tillsammans med vänner och familj. 

Miljöcertifierad fastighet centralt belägen nära alla bekvämligheter
Kontoret ligger centralt i Göteborg, intill Vallgraven. Det är också nära till Brunnsparken och Kungsportsplatsen samt bara en kort promenad från Centralstationen, vilket gör det enkelt att ta sig hit och runt med kollektivtrafik. För de som behöver parkera bilen finns också närliggande parkeringshus. Dessutom är det smidigt att cykelpendla med de cykelvänliga vägarna i Göteborgs stad. 

Fastigheten är välunderhållen med minimal energiförbrukning och har LEED Guld-certifiering för sin hållbarhet. Detta tillsammans med dess centrala läge, skapar en perfekt arbetsmiljö där ni kan trivas och vara produktiva.

Boka en visning av denna fina lokal mitt i smeten!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Det här finns i närheten

  • Buss 200 m
  • Tåg 500 m
  • Historia
  • Miljöcertifierat
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Välkommen till Kungspassagen mitt i hjärtat av Göteborg. Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller umgås med kollegor och vänner efter jobbet så behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna till en betydligt större stad än Göteborg.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?