Stationsgatan 21-29

Uppsala, Centrala Uppsala


  • Kontor, Butik
  • 102 m2
  • LEED Platina (2019)
  • Ledigt fr o m Omgående

Butikslokal i unik byggnad

Nu kan vi erbjuda flexibel lokal i gatuplan. Söker du efter det lilla kontoret, ett showroom eller kanske en butik? Lokalen har en mycket generös takhöjd och känslan av rymd och ljus som går inte att missa. Den öppna ytan kan möbleras på många sätt för att skapa funktion och välmående utifrån verksamhetens behov.

LEED Platinum
Det kan kännas bra i magen att veta att huset har högsta hållbarhets certifiering och är taonomilinjerad med hjälp av bl.a. solceller, sedumtak och ett green cooling system. 

Fastigheten och området – nära till allt i en byggnad med oslagbart läge och iögonfallande arkitektur
Det centrala läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Utanför dörren finns möjlighet till en kaffe eller lunch på någon av de små torgen eller i en solig trappa. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att parkera i Centrumgaraget bara ett kvarter bort.

I entréplanet finner du restaurang The Kitchen Club för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna.

Fastigheten är en del av 

Södra city – Södra city (sodracity.se), en hållbar stadsdel med kontor, bostäder, mötesplatser och ett grönstråk som sträcker sig ner till Fyrisån. Med lösningar i absolut framkant är förhoppningen att Södra city blir ett föredöme inom hållbar stadsutveckling. 

Välkomna att höra av er så berättar jag mer!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Det här finns i närheten

  • Buss 100 m
  • Tåg 100 m
  • Miljöcertifierat
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Juvelen är miljöcertifierad enligt LEED och har nominerats till Årets Bygge 2020. Fastigheten har en strategisk placering precis intill Uppsala Resecentrum med tåg, bussar, service och restauranger precis utanför dörren eller bara inom några minuters gångavstånd. Lunchrestaurang öppnar i huset och cykelparkering och duschar i fastigheten gör det enkelt att ta cykeln till jobbet. I samma kvarter ligger Centrumgaraget för den som behöver ta bilen.

Ambitiösa och hållbara lokaler med Uppsala Resecentrum som granne

Byggnaden stod färdigt 2019 och har högsta miljöcertifiering. Guld och glas är genomgående vilket skapar ett fint inflöde av ljus och ger hela huset en speciell känsla av kreativitet och lekfullhet. Oavsett våningsplan påminner de trekantiga fönstren dig om att du befinner dig just i Juvelen.

Lokalerna har en modern och luftig känsla med en slående rymd. Taket täcks dels av solceller dels av växtlighet, så kallat sedumtak. Det "gröna taket" isolerar och skyddar vid häftiga regn.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?