Uppsala, Centrala Uppsala

Juvelen


  • Adresser: Stationsgatan 21-29 / Strandbodgatan
  • Byggt/ombyggt: 2016/
  • Miljöcertifiering: LEED Platina (2019)
  • Kontor: 7 785 m2
  • Butik: 844 m2
  • Arkitekt: Utopia
För hyresgäster

Om fastigheten

Juvelen är miljöcertifierad enligt LEED och har nominerats till Årets Bygge 2020. Fastigheten har en strategisk placering precis intill Uppsala Resecentrum med tåg, bussar, service och restauranger precis utanför dörren eller bara inom några minuters gångavstånd. Lunchrestaurang öppnar i huset och cykelparkering och duschar i fastigheten gör det enkelt att ta cykeln till jobbet. I samma kvarter ligger Centrumgaraget för den som behöver ta bilen.

Ambitiösa och hållbara lokaler med Uppsala Resecentrum som granne

Byggnaden stod färdigt 2019 och har högsta miljöcertifiering. Guld och glas är genomgående vilket skapar ett fint inflöde av ljus och ger hela huset en speciell känsla av kreativitet och lekfullhet. Oavsett våningsplan påminner de trekantiga fönstren dig om att du befinner dig just i Juvelen.

Lokalerna har en modern och luftig känsla med en slående rymd. Taket täcks dels av solceller dels av växtlighet, så kallat sedumtak. Det ”gröna taket” isolerar och skyddar vid häftiga regn.

Service i närområdet

Uppsala Entré – Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort

Parkering & laddplatser

Parkering
Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Dina kontaktpersoner

Gustav Holst
Affärsansvarig kontor

070-312 51 66 · 018-489 20 90

Skicka e-post
Mattias Persson
Bitr. affärsansvarig

076-780 32 07 · 018-489 20 25

Skicka e-post