Stationsgatan 21 – 29

Uppsala, Centrala Uppsala


  • Butik
  • 126 m2
  • LEED Platina (2019)
  • Ledigt fr o m Omgående

Butikslokal i gynnsamt läge

I ett perfekt läge precis intill Uppsala Resecentrum, som är navet för stadens kollektivtrafik, ligger denna iögonfallande butikslokal. Här i den högt miljöklassade fastigheten Juvelen, har ni möjlighet att hyra 126 moderna kvadratmeter för butiksverksamhet eller showroom. Känslan är lätt och luftig genom en väl tilltagen takhöjd tillsammans med enorma skyltfönster vilket ger en fin rymd.

Fastigheten och området – nära till allt i en byggnad med oslagbart läge
Det centrala läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Utanför dörren finns möjlighet till en kaffe eller lunch på någon av de små torgen eller i en solig trappa. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att parkera i Centrumgaraget bara ett kvarter bort.
Under våren 2022 öppnar restaurang The Kitchen Club i samma fastighet för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna.

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Det här finns i närheten

  • Högt i tak
  • Stora fönster
  • Miljöcertifierat
  • Tåg 100 m
  • Buss 100 m
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Juvelen är miljöcertifierad enligt LEED och har nominerats till Årets Bygge 2020. Fastigheten har en strategisk placering precis intill Uppsala Resecentrum med tåg, bussar, service och restauranger precis utanför dörren eller bara inom några minuters gångavstånd. Lunchrestaurang öppnar i huset och cykelparkering och duschar i fastigheten gör det enkelt att ta cykeln till jobbet. I samma kvarter ligger Centrumgaraget för den som behöver ta bilen.

Ambitiösa och hållbara lokaler med Uppsala Resecentrum som granne

Byggnaden stod färdigt 2019 och har högsta miljöcertifiering. Guld och glas är genomgående vilket skapar ett fint inflöde av ljus och ger hela huset en speciell känsla av kreativitet och lekfullhet. Oavsett våningsplan påminner de trekantiga fönstren dig om att du befinner dig just i Juvelen.

Lokalerna har en modern och luftig känsla med en slående rymd. Taket täcks dels av solceller dels av växtlighet, så kallat sedumtak. Det "gröna taket" isolerar och skyddar vid häftiga regn.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?