Hjärta - Södra City

Uppsala, Centrala Uppsala


 • Kontor
 • 450-11000 m2
 • Ledigt fr o m 2027-06-01

Hjärta - den sociala hubben

SÖDRA CITY
I ett oslagbart läge ett stenkast från Uppsala C, mitt emellan tågspåren och Fyrisån växer nu ett nytt cityläge fram i Uppsala med moderna kontor med ett nytt grönt stadsstråk. Vår nästa etapp i utvecklingen av området huset HJÄRTA är en plats för både kontor och hotell, här kommer det sjuda av liv och energi.
Läs mer här: Södra city

EN KOMBINATION AV HOTELL OCH KONTOR 
Att börja varje arbetsdag med att kliva in i den livliga atmosfären av ett hotell är inte bara en bonus för era medarbetare. Den flexibilitet det ger att dela hus med ett hotell betyder att ni kan dela på mötesrum, lobbyjobba eller anordna den stora konferensen bara några våningar ner.
Hjärta bjuder på miljöer som uppmuntrar till alla sorts möten. Vi har nämligen plats för både dig och 499 personer till.

Det gröna stråket precis utanför dörren, den härliga takterrassen och serveringar som växer ut i det gröna stråket skapar en härligt miljö och gör att gränsen mellan ute och inne försvinner.  

ETT SPÄNNANDE KONTOR
Här finns rum för kreativitet,
innovation och gemenskap. Hit kommer era medarbetare för att de vill vara en
del av platsen. Inte för att de måste.
Vi är sociala varelser och goda
relationer med andra får oss att må bra. Behovet av att arbeta tillsammans ökar
och arbetsplatser behöver utformas för att underlätta samarbete.

Kontoret har en genomtänkt långsiktig planlösning med flödande ljus, en härlig känsla, gott om flexibilitet och generöst med rum i olika storlekar i mittkärnan. Våningsplanen är  2670 kvm och kan både knytas samman med flera våningsplan för att skapa större kontor eller delas upp i mindre enheter. 
Välkommen till ett hus med paus och puls! 

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Det här finns i närheten

 • Buss 300 m
 • Garage
 • Tåg 400 m
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Terrass
 • Yteffektivitet
 • Restaurang/café

Området & fastigheten

En bas för hållbart arbetsliv. Lumi bjuder på puls, paus och inspiration i en flexibel och hållbar arbetsmiljö. Lokalerna i Lumi är toppmoderna och består av material valt med omsorg som till stor del är återbrukat. Med regnvattenåtervinning och solceller bidrar huset kontinuerligt till ett lägre klimatavtryck. Lumi består av sju våningar med ljusa och öppna kontor Gränsen mellan ute och inne suddas ut genom den rymliga ljusgården och takterrassen. Utanför dörren väntar sedan grönstråk, närservice och kommunikationsmöjligheter. Huset är en påbyggnad av den redan befintliga betongstommen. Ibland är återbruket subtilt, ibland synligt, men alltid estetiskt och modernt. Fasaden har klätts med skiffer, ett naturmaterial som har låg klimatpåverkan och åldras vackert. Denna fastighet ligger mitt emellan Fyrisån och Resecentrum. 

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?