Sidenvävargatan 17

Uppsala, Centrala Uppsala


 • Kontor, Smart & klart
 • 178 m2
 • 14 personer
 • LEED Platina (certifiering pågår)
 • Ledigt fr o m 2022-04-01
Från 73 500 kr Kr/mån

Modernt pendlarläge Magasin X

I ett helt nybyggt trähus, Magasin X, med hög teknisk- och hållbarhetsprofil erbjuder vi nu ett kontor utöver det vanliga. Kontoret har 14 skrivbord, några mötesrum och en härlig känsla.
Inrett och inflyttningsklart!
Vårt kontorskoncept Smart & klart är ett nyckelfärdigt kontor som rymmer all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Konceptet riktar sig till den som lockas av flexibilitet. Inga krångliga avtal eller långa avtalstider. Allting är redan uppe och fungerar. Det är bara att ta med sig datorn och köra igång.
Hyra om 73 500 kr / månad inkl. samtliga tillägg, inredning, möbler, IT, datanätverk, AV-utrustning, växter, porslin, bryggare och muggar för kaffet, brandutrustning, lås/passage – allt finns på plats.
Allt med Smart & klart är flexibelt. Avtalet är lätt att förstå, kan signeras digitalt och framförallt öppet för att förändringar kan ske. Smart & klart har inga långa avtalstider som låser in utan är snarare en hyresform som är skapat för att kunna följa med era utmaningar, oavsett om ni växer, behöver arbeta på andra sätt eller tillfälliga lokaler. Här har ni en löpande uppsägningstid på 6 månader och önskar du servicetjänster är de flesta bara ett par knapptryckningar bort. Flexibilitet på riktigt!

Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet. Alla våra Smart & klart-kontor ger vi lite extra kärlek. Komma hem-känslan skapas i de många detaljerna utformade med fokus på hållbara lösningar, för både människa och miljö. Det innebär hög kvalitet i materialval, medvetet återbruk, ergonomisk och estetisk inredning, smarta energilösningar och el märkt Bra Miljöval.

Det här finns i närheten

 • Tåg 50 m
 • Garage
 • Buss 50 m
 • Miljöcertifierat
 • Restaurang/café
 • Reception
 • Konferensservice

Området & fastigheten

JOBBA NATURNÄRA I CENTRALA UPPSALA
Det är ett spännande hus som snart växer fram i centrala Uppsala. Förutom att det blir Sveriges första kontorshus byggt i trä, erbjuds arbetsplatser utöver det vanliga. Här mår du bra, jobbar i en flexibel miljö och har det allra mesta precis runt knuten.

En kreativ miljö
2019 påbörjas uppbyggnaden av Magasin X. Själva huset blir nytt, men själen finns i de magasin som en gång stod på platsen. På samma sätt som dåtidens magasin vad en plats för sin tids produkter så är nutidens magasin en plats för vår tids främsta produkter – livskraftiga idéer och engagerade medarbetare.

Viktig roll i Uppsala
Det nya trähuset blir ett starkt bidrag till Uppsalas vision om att skapa långsiktigt hållbara lokallösningar. Uppsala län rankas som en av Europas mest innovativa regioner med en stark tillväxt på 2 500 nystartade företag varje år.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?