Rådmansgatan 13

Malmö, Centrum


  • Butik
  • 126 m2
  • LEED Guld (2022)

Affärslokal nära Triangeln

Upplev dagarna i denna centrala lokal – föreställ dig ert företag nära Triangelns station och galleria, omgivet av en konstant ström av människor. Här erbjuder vi en trevlig lokal på 126 kvadratmeter, perfekt för butik, showroom eller kanske kontorsutrymme. Med tågstationen bara 50 meter bort och busshållplatsen inom en 100 meters radie, har denna plats utmärkta förbindelser för att maximera er synlighet och tillgänglighet.

Lokalen badar i naturligt ljus och ligger omgiven av livliga kvarter, vilket skapar en perfekt miljö för att erbjuda unika kundupplevelser. Med närheten till restauranger, caféer och Pildammsparken, där grönska och vatten väntar, erbjuder denna plats inte bara en fantastisk arbetsmiljö utan också en trevlig atmosfär för avkoppling och social interaktion.
  
Optimal synlighet och miljöfokus centralt vid Triangeln
Denna centrala plats attraherar dagligen tusentals människor från tågstationen, Citytunnelns nya uppgång och stadsbussarna, vilket ger er verksamhet enastående exponering. Varje dag passerar 1 400 stadsbussar och cirka 30 000 personer från tågstationen utanför. Dessutom erbjuder lokalen bekväm tillgänglighet till både cykel- och bilparkering, med garageplatser i närheten. Vidare är fastigheten miljöcertifierad med LEED Guld och präglas av hög miljömedvetenhet.

Boka en visning idag och låt oss hjälpa er att skapa det perfekta utrymmet för er verksamhet!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72

Lotta Sleight

Affärsansvarig handel 072-516 90 48 · 040-691 71 05

Det här finns i närheten

  • Buss 100 m
  • Garage
  • Tåg 50 m
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Fastigheten består av bostäder, butiker och ljusa kontor i bra skick. Läget är smidigt precis vid Citytunnels nya uppgång, tågstationen och gallerian Triangeln. Hit går det enkelt att ta sig både med tåg, bussar, bil och på cykel. Garageplatser finns i källarplanet.

Moderna och funktionella kontor i kvarter nära allt
Huset har naturligt ljusinsläpp tack vare fri utsikt mot S:t Johannes kyrka och Triangeln. Med Pildammsparken bara något kvarter bort finns närhet till grönska och vatten. Fastigheten som är byggd 1944 är miljöcertifierad med LEED Guld.

Kvarteren runt Triangeln är en livfull knutpunkt där ni jobbar nära och enkelt tar er till Kastrups flygplats, Malmö centralstation eller kanske vidare ut i Sverige och Europa. Läs mer om kontorsläge Triangeln.

Arena coworking
I Triangeln slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer på vasakronan.se/arena.

Välkommen att boka en visning!

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72

Lotta Sleight

Affärsansvarig handel 072-516 90 48 · 040-691 71 05

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?