Rådmansgatan 13

Malmö, Centrum


  • Butik
  • 155 m2
  • LEED Guld (2022)

Butik i hörna nära galleria

I ett strategiskt läge med högt flöde från Triangelns station och köpcentrum erbjuds en unik möjlighet att hyra en hörnbutik på 155 kvadratmeter. Den mångsidiga butiksytan, idealisk för butik, showroom eller kontor, badar i naturligt ljus och har potential att skräddarsys för din verksamhet. Varje dag passerar 1 400 stadsbussar och omkring 30 000 personer från tågstationen utanför. Det moderna och funktionella kontoret har fri utsikt mot S:t Johannes kyrka och Triangeln och närhet till Pildammsparken med grönska och vatten.

Central fastighet med hög standard nära Triangeln
Fastigheten mixar bostäder, butiker och ljusa kontor och håller hög standard. Beläget vid Citytunnelns nya uppgång, tågstationen och gallerian Triangeln, har läget utmärkta kommunikationsmöjligheter och är både centralt och smidigt. Garageplatser finns tillgängliga i källaren. Huset byggt 1944 är miljöcertifierat med LEED Guld och representerar en plats där arbetslivet möter hållbarhet.

Hit tar du enkelt cykeln och har även smidig tillgång till tåg, bussar och bil. Kontoret erbjuder närhet till allt du behöver, inklusive restauranger och caféer. Att ha butik här innebär att du blir en del av en livlig och mångsidig miljö där möjligheterna för att skapa unika kundupplevelser är oändliga. Optimera utrymmet genom att kombinera denna hörnbutik med den intilliggande lokalen på 126 kvadratmeter.

Ta nästa steg för din verksamhet på denna strategiska plats! Välkommen att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Lotta Sleight

Affärsansvarig handel 072-516 90 48 · 040-691 71 05

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72

Det här finns i närheten

  • Buss 100 m
  • Garage
  • Tåg 50 m
  • Restaurang/café
  • Stora fönster
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Fastigheten består av bostäder, butiker och ljusa kontor i bra skick. Läget är smidigt precis vid Citytunnels nya uppgång, tågstationen och gallerian Triangeln. Hit går det enkelt att ta sig både med tåg, bussar, bil och på cykel. Garageplatser finns i källarplanet.

Moderna och funktionella kontor i kvarter nära allt
Huset har naturligt ljusinsläpp tack vare fri utsikt mot S:t Johannes kyrka och Triangeln. Med Pildammsparken bara något kvarter bort finns närhet till grönska och vatten. Fastigheten som är byggd 1944 är miljöcertifierad med LEED Guld.

Kvarteren runt Triangeln är en livfull knutpunkt där ni jobbar nära och enkelt tar er till Kastrups flygplats, Malmö centralstation eller kanske vidare ut i Sverige och Europa. Läs mer om kontorsläge Triangeln.

Arena coworking
I Triangeln slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer på vasakronan.se/arena.

Välkommen att boka en visning!

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Lotta Sleight

Affärsansvarig handel 072-516 90 48 · 040-691 71 05

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?