Cykelservice Klara Zenit

Ta hand om dig själv och din cykel!

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Läs mer om hur du kan maxa cykelkänslan med hjälp av Vasakronans servicelösningar längre ner på sidan.

Cykelförvaring Cykel & service Klara Zenit

Oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon så kan vi alla vara överens om att den där cykelkänslan är en riktigt härlig känsla. Vasakronans cykelrum och servicestationer förlänger den härliga cykelkänslan och gör det enkelt för dig som vill cykla.

På Mäster Samuelsgatan 58 finns vad som behövs för att ta hand om både dig själv och din cykel och få en smidig cykelvardag. Anpassa upplägget efter dina behov. Kanske är du en snabbcyklare som vill duscha direkt när du kommer fram, eller tar du det lugnt och bara vill parkera innan du börjar din arbetsdag?  I Klara Zenit erbjuder vi olika kombinationslösningar. Välj vad som passar dig bäst.

0 kr/mån

När du rullar sakta genom stan och vill parkera din cykel tryggt och säkert innan du börjar din arbetsdag. Då är Cykelrum Bas lösningen för dig. Kostnadsfri cykelparkering i låst rum för anställda på företag som hyr av Vasakronan. Cykelrum hittar du i garaget på plan -1 med infart via Klara Norra Kyrkogata. Följ skyltningen inne i garaget. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet. 

Cykelrum med cykelställ och cykel.Kostnadsfritt cykelrum för Vasakronans hyresgäster.

Bild: Cykelrum Bas, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm 

65 kr/mån*

Värnar du extra om din cykel och tycker att den behöver både extra kärlek och omhändertagande. Även när du är på jobbet? Då är Cykelrum Plus att rekommendera. Infart från Mäster Samuelsgatan 58. *) Priset är ink. moms och gäller för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Bindningstid 1 månad. Ordinarie pris är 125 kr/mån. Då får du tillgång till trygg och kameraövervakad cykelförvaring, omklädningsrum, dusch, förvaringsskåp, torkrum, servicestation, lånecyklar, cykelbutik och cykelservice med ett stort utbud av tjänster.

 

Bild: Cykelrum Plus, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm 

125 kr/mån*

Visst finns det tillfällen när det är tufft – när motvinden är hård eller regnet piskar dig i ansiktet, men då får du i alla fall hålla med om att cykelkänslan är riktigt härlig efteråt. När man tar en varm dusch och kan byta om i lugn och ro, för att sedan komma pigg och fräsch till jobbet. *) Priset är ink. moms och gäller för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Bindningstid 1 månad. Ordinarie pris är 250 kr/mån. Då får du tillgång till fina omklädningsrum, nybyggda duschrum, torkrum samt eget låsbart skåp.

Bild: Omklädningsrum med dusch och låsbara skåp, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm

 

Ingår i abonnemanget

Den där dagen då det regnar och du kommer fram blöt från topp till tå. Känslan att hänga in blöta cykelkläder i garderoben på jobbet, för att inte tala om när det är dags att cykla hem i blöta cykelskor. Det behöver inte vara så. Vi har jättebra torkrum som ser till att du kan cykla hem torrskodd när det är dags. Torkrum ingår i abonnemanget för omklädningsrum eller om du köper dagspass.

Bild: Torkrum, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm

50 kr/dag*

Cyklar du inte så ofta, men känner helt plötsligt en dag att ”idag är en cykeldag”. Då kan det vara skönt att veta att det går att köpa ett dagspass för 50 kr. *) Priset är ink. moms och gäller för dig som har Vasakronan som hyresvärd. Det ger dig tillgång till dusch och omklädningsrum, låst kameraövervakat cykelrum, torkrum, eget låsbart skåp. 

 

Servicebutik för säker cykling

I anslutning till våra cykelservicelösningar på Mäster Samuelsgatan 58 driver Cykloteket sin service store. På plats finns utbildade cykelmekaniker med tillgång till komplett verkstad samt butik med cykeltillbehör. Lämna in din cykel på morgonen och hämta den, färdigservad och klar, när det är dags att cykla hem. Dessutom finns det möjlighet att teckna sig för de olika serviceabonnemangen (Cykelrum Plus, Omklädningsrum, Dagspass) direkt i butiken. Se öppettider här. 

Cykloteket Cykel & service Klara Zenit

Bild: Cykloteket Service Store, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm 

Teckna abonnemang och köp dagspass

Vasakronan samarbetar med Cykloteket för att hanteringen av cykelservicelösningar i Klara Zenit och Sergelhusen. Du tecknar abonnemang för cykelservicetjänsterna på Mäster Samuelsgatan 58 i Cyklotekets Servicestore, här hittar du aktuella öppettider. Glöm inte att tala om att du har Vasakronan som hyresvärd så att du får rätt pris.

Här får du svar på fler vanliga frågor

FAQ

Var ligger cykelservice, övervakad parkering och omklädningsrum i Klara Zenit? 

Du hittar vår cykelservice på Mäster Samuelsgatan 58. Du kan bekvämt leda in cykeln direkt från gatan. Prata med er kontaktperson på Vasakronan för att uppdatera er access till lokalen. Dagtid när Cykloteket är på plats krävs ingen inpasseringsbricka.  

Var ligger Klara Zenits cykelrum? 

Cykelrum hittar du i garaget på plan -1 med infart via Klara Norra Kyrkogata. Följ skyltningen inne i garaget. Ta kontakt med kontorsansvarige på ditt företag för att få tillgång till cykelrummet.

Hur kan jag teckna abonnemang?

Du kan teckna abonnemang genom att besöka Cykloteket Servicestore på Mäster Samuelsgatan 58. Ange att du är hyresgäst hos Vasakronan för att få rätt priser. För öppettider se Cyklotekets hemsida

Kan man teckna abonnemang om man inte jobbar i Klara Zenit?

Detta är en tjänst för Vasakronans hyresgäster, så du är varmt välkommen att teckna abonnemang oavsett om du jobbar i Klara Zenit eller en annan av Vasakronans kringliggande fastigheter.

Jag vill bara ha tillgång till den kostnadsfria cykelparkeringen. Hur gör jag då? 

Tala med den som är kontorsansvarig på ditt företag så kan hen hjälpa dig med information om hur du ska gå tillväga för att uppdatera din låsbricka och få access till det kostnadsfria cykelrummet. 

Har abonnemanget någon bindningstid?

Nej, abonnemanget löper tills vidare med en månads uppsägningstid räknat från den sista dagen i den månad uppsägning sker.

Kan jag teckna abonnemang för omklädningsrummet utan att ha Cykelrum Plus?

Ja, de olika abonnemangen är helt fristående varandra. 

 

Veta mer om cykelservicen i Klara Zenit?
Hör av dig till mig.

Fastighetschef Jenny Ahlin 070-208 68 31 · 08-566 206 16 jenny.ahlin@vasakronan.se