Vasakronan Cykel & Service Vasakronan Cykel & Service

Cykel & Service

Uthyrare Jesper Swedenborg 070-968 17 82 · 08-566 207 82
Tjänst

Vi gör det enkelt att ta cykeln till jobbet!

Mitt i Stockholm City på Mäster Samuelsgatan 58 har Vasakronan och Cykloteket skapat konceptet Cykel & Service som syftar till att skapa goda förutsättningar för dig som cyklar eller springer till jobbet och förhoppningsvis sänka tröskeln för dig som ännu inte börjat. Vi skräddarsyr ditt abonnemang utifrån ditt behov. På det sättet får du bara det du behöver, varken mer eller mindre. Konceptet är inte bara till för Vasakronans egna hyresgäster, utan öppet för alla som vill cykla till och från jobbet. Kontakta Jesper här till vänster så berättar han mer.

Ta hand om dig själv och din cykel! Vårt cykelkoncept ser lite olika ut beroende på husets förutsättningar, men omfattar alltid säker förvaring för cykeln och dusch- och ombytesmöjligheter samt torkmöjligheter av kläder och handdukar. I somliga hus ingår även cykelservice via Cykloteket och ett antal lånecyklar.

För dig själv, din cykel och för miljön

Det finns många positiva aspekter med att fler människor väljer att ta cykeln. Att cykelpendla har bland annat många positiva hälsoeffekter, bättre kondition, ökad livslängd, bättre sömn och förbättrad prestationsförmåga. Att cykelpendla bidrar också till ett hållbart samhälle eftersom cykeln inte skapar några växthusgaser och tar mycket mindre plats än en bil, vilket innebär minskad trängsel. Dessutom är cykling både billigt och tidseffektivt. Du slipper köa och behöver inte köpa bensin eller busskort.

Vi ser att behovet för den här tjänsten växer. Trycket på Stockholms cykelbanor har ökat, och ökningen ser ut att fortsätta. Detta ställer högre på säkerhet och på våra cyklar, att ge sin cykel rätt service kan vara en billig försäkring. Det ställer också högre krav på Vasakronan som fastighetsägare att bemöta våra hyresgästers behov av säker cykelförvaring och omklädningsrum.

SKAPA DITT PERSONLIGA ABONNEMANG

Olika cyklister har olika behov, vissa rullar sakta genom stan, andra pendlar från förorten och några försöker sätta sitt personbästa varje morgon. Därför har vi satt ihop olika tjänster, service och avtalstider att välja mellan och som du kan kombinera så att du varken får mer eller mindre än vad du behöver.

  • Vasakronan Cykel & service innebär säker och lättillgänglig cykelförvaring i ett bemannat och kameraövervakat cykelrum i källar- eller gatuplan.
  • Tillgång till omklädningsrum, dusch och torkskåp samt låsbart skåp som kan nyttjas under dagen.
  • Möjlighet att abonnera på ett eget förvaringsskåp.
  • Service och recond via samarbetspartner till Vasakronan och det aktuella huset.
  • För Vasakronans hyresgäster finns lånecyklar. Tjänsten är gratis i två timmar och kostar sedan 10 kr/tim.

TECKNA ETT ABONNEMANG

Du tecknar ditt abonnemang via Cyklotekets service store på Cykel & service, Mäster Samuelsgatan 58, Stockholm eller så gör du en intresseanmälan, högst upp på sidan, till Cykel & service Klara Zenit. Läs mer på Cyklotekets service store Stockholm city.

Vill du prova på eller inte cyklar regelbundet så går det att använda tjänsten utan abonnemang. Då kostar det 50 kronor per dag.

Anmäl ditt intresse till Jesper
eller ladda ner vår broschyr!

Jesper Swedenborg
Uthyrningschef Jesper Swedenborg 070-968 17 82 · 08-566 207 82 jesper.swedenborg@vasakronan.se