Vasakronan Cykel & Service Vasakronan Cykel & Service

Cykel & Service

Uthyrare Jesper Swedenborg 070-968 17 82 · 08-566 207 82
Tjänst

Vi gör det enkelt att ta cykeln till jobbet!

Mitt i Stockholm City på Mäster Samuelsgatan 58 har Vasakronan och Cykloteket skapat konceptet Cykel & Service som syftar till att skapa goda förutsättningar för dig som cyklar eller springer till jobbet och förhoppningsvis sänka tröskeln för dig som ännu inte börjat. Vi skräddarsyr ditt abonnemang utifrån ditt behov. På det sättet får du bara det du behöver, varken mer eller mindre. Konceptet är inte bara till för Vasakronans egna hyresgäster, utan öppet för alla som vill cykla till och från jobbet. Kontakta Jesper här till vänster så berättar han mer.

Ta hand om dig själv och din cykel! Vårt cykelkoncept ser lite olika ut beroende på husets förutsättningar, men omfattar alltid säker förvaring för cykeln och dusch- och ombytesmöjligheter samt torkmöjligheter av kläder och handdukar. I somliga hus ingår även cykelservice via Cykloteket och ett antal lånecyklar.

SKAPA DITT PERSONLIGA ABONNEMANG

Olika cyklister har olika behov, vissa rullar sakta genom stan, andra pendlar från förorten och några försöker sätta sitt personbästa varje morgon. Därför har vi satt ihop olika tjänster, service och avtalstider att välja mellan och som du kan kombinera så att du varken får mer eller mindre än vad du behöver.

  • Vasakronan Cykel&Service innebär säker och lättillgänglig cykelförvaring i ett bemannat och kameraövervakat cykelrum i källar- eller gatuplan.
  • Tillgång till omklädningsrum, dusch och torkskåp samt låsbart skåp som kan nyttjas under dagen.
  • Service och recond via samarbetspartner till Vasakronan och det aktuella huset.
  • För Vasakronans hyresgäster finns lånecyklar. Tjänsten är gratis i två timmar och kostar sedan 10 kr/tim.

Läs mer och skapa ditt personliga abonnemang här.

Jesper Swedenborg
Uthyrningschef Jesper Swedenborg 070-968 17 82 · 08-566 207 82 jesper.swedenborg@vasakronan.se
Anneli Dahl
Uthyrningschef Anneli Dahl 070-961 84 02 · 040-691 71 58 anneli.dahl@vasakronan.se
Daniel Jighede
Uthyrningschef Daniel Jighede 070-453 01 42 · 031-743 42 24 daniel.jighede@vasakronan.se