Hammarby kaj 10 A

Stockholm, Hammarby Sjöstad


  • Kontor
  • 282 m2
  • LEED Platina (2017)

Yteffektiv, modern med utsikt!

Fantastisk lokal i direkt kontakt med kanalen och båtarna utanför.

Lokalen är i mycket fint skick och tillträdet är flexibelt.

I denna lokal kan ni enkelt skapa varierande och kreativa miljöer för att bjuda in till både fokus och samarbete. Kontoret har en bra mix av större och mindre rum för både fysiska och digitala möten. I de vackra flyglarna finns naturliga sociala ytor där ni får uppleva en fantastisk utsikt mot kanalen och båtarna som passerar förbi.

I huset finns den innovativa mötesplatsen GoTo10 där ni kan äta lunch, ta en fika eller lyssna på en föreläsning. Denna vackra byggnad ligger ett stenkast från tunnelbanestationerna Skanstull och Gullmarsplan samt Mårtensdals tvärbana.
Utanför dörren ligger flera populära restauranger och caféer samt den omtyckta solbryggan.

Vi vågar påstå att detta är Hammarby Sjöstads trevligaste läge.

Välkomna till Hammarby Kaj 10!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Det här finns i närheten

  • Båt

Området & fastigheten

Första parkett vid kajen, en kort promenad från Södermalm. Sthlm Seaside är en del av det nya distriktet Sthlm New Creative Business Spaces som ligger i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Läget är unikt. Inte många andra kontor i Stockholm har bryggor utanför dörren och fantastiskt sjöutsikt. Huset har åtta plan och glasfasaden släpper in mycket ljus. Och så fort vårsolen tittar fram lockar bryggorna vid kajen för samlingar, luncher och fikastunder. Kommunikationerna är mycket goda med omedelbar närhet till tvärbanestationen Mårtensdal och bussar och tunnelbana på gångavstånd.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?