Hammarby kaj 10 D

Stockholm, Hammarby Sjöstad


  • Kontor
  • 650 m2
  • LEED Platina (2017)

Här kan vi skapa en plats som medarbetarna söker sig till för att få inspiration och träffa varandra. Högt i tak, fönster från golv till tak och utsikt mot båtarna som guppar förbi i kanalen ger förutsättningar för en riktigt trevlig arbetsdag.

I huset finns den innovativa mötesplatsen GoTo10 där ni kan äta lunch, ta en fika eller lyssna på en föreläsning. Denna vackra byggnad ligger ett stenkast från tunnelbanestationerna Skanstull och Gullmarsplan samt Mårtensdals tvärbanestation. Utanför dörren ligger flera populära restauranger och caféer samt den omtyckta solbryggan.

Vi vågar påstå att detta är Hammarby Sjöstads trevligaste läge.
Välkomna till Hammarby Kaj 10!    

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Linda Boman

Uthyrare 072-732 02 44

Det här finns i närheten

  • Båt
  • Stora fönster
  • Utsikt
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Första parkett vid kajen, en kort promenad från Södermalm. Sthlm Seaside är en del av det nya distriktet Sthlm New Creative Business Spaces som ligger i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Läget är unikt. Inte många andra kontor i Stockholm har bryggor utanför dörren och fantastiskt sjöutsikt. Huset har åtta plan och glasfasaden släpper in mycket ljus. Och så fort vårsolen tittar fram lockar bryggorna vid kajen för samlingar, luncher och fikastunder. Kommunikationerna är mycket goda med omedelbar närhet till tvärbanestationen Mårtensdal och bussar och tunnelbana på gångavstånd.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Linda Boman

Uthyrare 072-732 02 44

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?