Se filmen med experten
Jan Jörnmark

Jan Jörnmark är docent i ekonomisk historia och har skrivit om digitalisering, stadsplanering och bostadspolitik. I filmen svara han på vilka underströmmar som leder till att vissa platser får nytt liv medan andra dör ut, vilka effekter förtätning av stadskärnor får och hur ny teknik kan hjälpa oss i skapandet av attraktiva platser. Jan deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

I denna film får vi veta:

  • Vilka underströmmar som leder till att vissa platser får nytt liv medan andra dör ut.
  • Förtätning av stadskärnor – positiva och negativa konsekvenser.
  • Hur kan ny teknik hjälpa oss i skapandet av attraktiva platser?

Jan deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

Vill du se hela webbinariet? Klicka här

Se fler filmer med intressanta frågor från webbinariet

Tekniktrender och mänskliga beteenden

Elena Malakhatka, PhD på KTH och gör nu sin PostDoc på Chalmers, arbetar för närvarande med Live-in-Lab som forskar kring Human Building Interactions. Hon resonerar kring hur arbetsplatsen kan utvecklas med hjälp av teknik. Se filmen här!

Vad gör att vi trivs och blir mer kreativa?

Cecilia Westerholm Beer är vd för Grå Gåsen i Burgsvik AB som driver två hotell och en restaurang på södra Gotland. Hon resonerar kring hur vi kan få människor att bli kreativa och mer produktiva så snart de kliver in genom dörren. Se filmen här!

Hur skapar vi dragningskraft till arbetsplatsen?

Se hela webbinariet där Anna Nordin och Henrik Eriksson diskuterar tillsammans med en sakkunnig panel hur vi kommer att arbeta i framtiden och hur samspelet mellan människan, platsen och tekniken bör gå till för platser ska bli attraktiva. Se hela webbinariet!

Funderar ni på hur framtidens kontor ser ut för er?

Tveka inte att kontakta Britt om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Britt Lindqvist

Chef affärsutveckling