Ladda ner filmen med experten
Elena Malakhatka

Elena Malakhatka, PhD på KTH och PostDoc på Chalmers, guidar oss i hur analyser av mänskliga beteenden kan ligga till grund för skapandet av attraktiva platser, hur cyberfysiska system hänger samman och hur de påverkar vår vardag och etiska aspekter kring datainsamling och analys av mänskliga beteenden. Elena deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

För att se hela filmen med Elena Malakhatka (11 minuter), fyll i formuläret.

Se fler filmer med intressanta frågor från webbinariet

Vad gör vissa platser attraktiva medan andra dör?

Jan Jörnmark, docent i ekonomisk historia, har skrivit om digitalisering, stadsplanering och bostadspolitik. Vad gör platser attraktiva och vilka lärdomar kan vi ta från positiv platsutveckling i städer när vi skapar attraktiva arbetsplatser? Se filmen här!

Vad gör att vi trivs och blir mer kreativa?

Cecilia Westerholm Beer är vd för Grå Gåsen i Burgsvik AB som driver två hotell och en restaurang på södra Gotland. Hon resonerar kring hur vi kan få människor att bli kreativa och mer produktiva så snart de kliver in genom dörren. Se filmen här!

Hur skapar vi dragningskraft till arbetsplatsen?

Se hela webbinariet där Anna Nordin och Henrik Eriksson diskuterar tillsammans med en sakkunnig panel hur vi kommer att arbeta i framtiden och hur samspelet mellan människan, platsen och tekniken bör gå till för platser ska bli attraktiva. Se hela webbinariet!

Funderar ni på hur framtidens kontor ser ut för er?
Tveka inte att kontakta Henrik om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Affärsutvecklare Henrik Eriksson 070-968 17 90 · 08-566 207 90 henrik.eriksson@vasakronan.se