Se filmen med experten
Elena Malakhatka

Elena Malakhatka, PhD på KTH och PostDoc på Chalmers, guidar oss i hur analyser av mänskliga beteenden kan ligga till grund för skapandet av attraktiva platser, hur cyberfysiska system hänger samman och hur de påverkar vår vardag och etiska aspekter kring datainsamling och analys av mänskliga beteenden. Elena deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

I denna film får vi veta:

  • Hur analyser av mänskliga beteenden kan ligga till grund för skapandet av attraktiva platser.
  • Hur teknik kan koppla samman nya behov som globaliseringen och digitaliseringen givit upphov till, med platsen omkring oss.
  • Hur cyberfysiska system hänger samman och hur de påverkar vår vardag.
  • Etiska aspekter kring datainsamling och analys av mänskliga beteenden.

Elena deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

Vill du se hela webbinariet? Klicka här

Se fler filmer med intressanta frågor från webbinariet

Vad gör vissa platser attraktiva medan andra dör?

Jan Jörnmark, docent i ekonomisk historia, har skrivit om digitalisering, stadsplanering och bostadspolitik. Vad gör platser attraktiva och vilka lärdomar kan vi ta från positiv platsutveckling i städer när vi skapar attraktiva arbetsplatser? Se filmen här!

Vad gör att vi trivs och blir mer kreativa?

Cecilia Westerholm Beer är vd för Grå Gåsen i Burgsvik AB som driver två hotell och en restaurang på södra Gotland. Hon resonerar kring hur vi kan få människor att bli kreativa och mer produktiva så snart de kliver in genom dörren. Se filmen här!

Hur skapar vi dragningskraft till arbetsplatsen?

Se hela webbinariet där vi diskuterar tillsammans med en sakkunnig panel hur vi kommer att arbeta i framtiden och hur samspelet mellan människan, platsen och tekniken bör gå till för platser ska bli attraktiva. Se hela webbinariet!

Funderar ni på hur framtidens kontor ser ut för er?

Tveka inte att kontakta Britt om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Britt Lindqvist

Chef affärsutveckling