Se filmen med Cecilia Westerholm Beer

I filmen med Cecilia får du bland annat reda på vad som krävs av en plats för att trigga kreativitet och produktivitet, hur vi kan skala bort hinder så att människor trivs och känner sig som hemma och medarbetarens roll i utvecklingen av arbetsplatsen. Cecilia deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

I denna film får vi veta:

  • Vad som krävs av en plats för att trigga kreativitet och produktivitet.
  • Hur vi kan skala bort hinder så att människor trivs och känner sig som hemma.
  • Medarbetarens roll i utvecklandet av arbetsplatsen.

Cecilia deltog som en av experterna i vårt webbinarium om hur vi skapar dragningskraft till arbetsplatsen den 20 september 2022.

Vill du se hela webbinariet? Klicka här

Se fler filmer med intressanta frågor från webbinariet

Tekniktrender och mänskliga beteenden

Elena Malakhatka, PhD på KTH och gör nu sin PostDoc på Chalmers, arbetar för närvarande med Live-in-Lab som forskar kring Human Building Interactions. Hon resonerar kring hur arbetsplatsen kan utvecklas med hjälp av teknik. Se filmen här!

Vad gör vissa platser attraktiva medan andra dör?

Jan Jörnmark, docent i ekonomisk historia, har skrivit om digitalisering, stadsplanering och bostadspolitik. Vad gör platser attraktiva och vilka lärdomar kan vi ta från positiv platsutveckling i städer när vi skapar attraktiva arbetsplatser? Se filmen här!

Hur skapar vi dragningskraft till arbetsplatsen?

Se hela webbinariet där Anna Nordin och Henrik Eriksson diskuterar tillsammans med en sakkunnig panel hur vi kommer att arbeta i framtiden och hur samspelet mellan människan, platsen och tekniken bör gå till för platser ska bli attraktiva. Se hela webbinariet!

Funderar ni på hur framtidens kontor ser ut för er?

Tveka inte att kontakta Britt om ni vill ha ett bollplank och ett intressant samtal.

Britt Lindqvist

Chef affärsutveckling