Dags att flytta in? Vi gör det enkelt för dig.

Snart är det dags att flytta in, spännande! Men inför en flytt är det mycket att tänka på. Informationen på den här sidan sammanfattar det som är viktigt att tänka på när du flyttar in i en av våra fastigheter.

Pil ner

Inför inflyttning är det mycket att tänka på. Vi har sammanfattat det viktigaste i ett välkomstbrev som du hittar nedan samt en checklista som kan vara bra att ha till hands längst vägen. Innan ni tillträder er nya lokal genomför vi tillsammans en inflyttningsbesiktning där vi går igenom lokalens skick. Besiktningsprotokollet blir vårt gemensamma underlag som vi utgår ifrån vid en eventuell avflyttning då en ny besiktning genomförs.

Checklista

Vi har erfarenhet av tusentals flyttar och den kunskapen har vi kokat ner till en checklista. Här delar vi med oss av några viktiga punkter som kan vara bra att fundera på inför flytten.

Ladda ner checklistan

Välkommen!

Just nu arbetar vi för fullt med alla förberedelser så att allt ska vara klart inför er inflyttning. Läs mer om vad som händer hos oss just nu, samt lite tips som kan vara bra för er att ha koll på.

Ladda ner välkomstbrevet

Hyresgästinfo
– allt du behöver
veta om din fastighet!

Är du hyresgäst och har frågor om din fastighet?
Här hittar du den mest efterfrågade informationen
och även dina personliga kontaktpersoner.
Fyll bara i adress på fastigheten i fältet nedan.