Ta hand om dig själv och din cykel!

Vi vill att det ska vara enkelt att ta cykeln till jobbet. Läs mer om hur du kan maxa cykelkänslan med hjälp av Vasakronans servicelösningar längre ner på sidan.

Oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon så kan vi alla vara överens om att den där cykelkänslan är en riktigt härlig känsla. Vasakronans Cykelrum Plus förlänger den härliga cykelkänslan och gör det enkelt för dig som vill cykla.

Cykelrum Plus/125 kr i månaden

Värnar du extra om din cykel och tycker att den behöver både extra kärlek och tillsyn – även när du är på jobbet? Då tror vi att Cykelrum Plus mitt i Fredstan är något för dig. Här har du tillgång till kameraövervakad cykelparkering i låst rum med kraftiga cykelställ, laddstationer, servicestation med verktyg och cykelpump.

Erbjudande: Teckna upp dig för tre månader, få en månad gratis. Boka här!

Så här fungerar det:

    • Du bokar en cykelplats genom att fylla i detta formulär
    • Du får sedan en app-inbjudan från Parakey. Parakey-appen är din nyckel.
    • Vasakronan samarbetar med Apcoa som skickar en faktura via mejl.
    • Infart via garaget på Östra Larmgatan 5.
    • Har du frågor? Kontakta vår kundservice

FAQ

Cykelrummet ligger i P-Hus City och nås via garageinfarten på Östra Larmgatan 5. Här har cyklar ett eget fält in i garaget som skiljer dig från biltrafiken. Du kommer in i cykelrummen med hjälp av Parakey-appen i din telefon.

Fyll i formuläret hos Apcoa och välj hur lång period du vill börja med. Så snart Apcoa hanterat dina uppgifter får du access till cykelrummet via Parakey-appen i din telefon och en faktura skickas per mejl.

Ja, alla som vill cykla till jobbet i Fredstan är välkomna att boka en cykelplats i Vasakronans Cykelrum Plus.

Cykelrummet ligger inne i garaget P-Hus City med tjocka och säkra galler där bara de med access kommer in. Det är ett kameraövervakat cykelrum med laddplatser, kraftiga cykelställ och mekstation med verktyg och cykelpump. Här är det ljus, fräscht och tryggt.

Du väljer själv hur lång tid du vill hyra åt gången, och du faktureras månadsvis. När perioden närmar sig sitt slut skickar vi en påminnelse om att ny månadsperiod har påbörjats.