STC Training Club flyttar in i Platinan

Morgonträning, ett lunch-pass eller varför inte köra slut på sig själv efter jobbet? Detta kommer bli möjligt i Platinan genom att STC Training Club öppnar i huset. Ett välkommet tillskott i Lilla Bommen. Vi har stämt av läget med Antoni Kutics, Etableringsansvarig på STC.

Träning är bra för vår fysiska och psykiska hälsa. Det vet vi. Att träning dessutom gör mirakel för sömnen och ger oss energin vi behöver i vardagen är ytterligare fördelar. Det är därför extra kul att ni på STC etablerar er anläggning i Lilla Bommen och Platinan. Berätta lite om er verksamhet.

– STC Training Club är ledande inom svensk friskvård med över 95 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr och sysselsätter över 1200 personer. Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv.

Vilken typ av träning erbjuder ni?

– Träningsanläggningarna är designade för att tillgodose ett varierat utbud av gruppträning som främst baseras på program från Les Mills, det världsledande företaget inom gruppträning där alla våra gruppträningsinstruktörer och personliga tränare är certifierade och licensierade för att alltid leverera kvalitet.

Antoni Kutics, Etableringsansvarig STC

Ni verkar verkligen brinna för det ni gör, berätta mer om hur ni tänker om träning och hälsa generellt?

– Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som önskar träna. Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer. Ambitionen med vår verksamhet har alltid varit att betraktas som en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande, så att alla människor i alla åldrar har rätt förutsättningar att leva ett friskare, lyckligare liv och stärka folkhälsan.

– Nu när vi öppnar i Platinan tar vi träningen till en helt ny nivå och vi lovar en optimal upplevelse med ett flexibelt utbud. Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Färgval och interiör är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubben med glädje, passion och gemenskap.

Vad var det som gjorde att valet av er nya etablering föll på Lilla Bommen och Platinan?

– Det är främst det attraktiva läget. Platinan ligger i en starkt växande stadsdel mitt i hjärtat av Göteborg och blir en viktig knutpunkt med 200 meter från Västlänken, gångavstånd till Nils Ericsonterminalen och Göteborgs Centralstation samt påfarten till E45. Det gör att det blir perfekt för träning innan jobbet, på lunchen eller varför inte köra slut på sig själv efter jobbet? Sedan känns det otroligt spännande att öppna en alldeles ny anläggning i en alldeles ny och spektakulär byggnad.

Hur kommer samarbetet mellan hyresgästerna i huset och er att se ut?

– Självklart vill vi se alla Platinans hyresgäster hos oss och vi kommer att ta fram fina erbjudanden till både hyresgäster i huset och givetvis till Scandics Hotellgäster.

Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer.

Antoni Kutics, Etableringsansvarig STC