Smakrika tillskott i Läppstiftet

Ikonen Läppstiftet utvecklas och nu fyller vi på med nytt innehåll i fastighetens gatuplan. Carotte och Hasselssons matlucka har slagit upp portarna nu i höst. Två moderna och välrenommerade matkoncept som vi är glada att välkomna till göteborgarnas nav i Lilla Bommen.

En höst full av smaker

Under september månad slog Carotte upp portarna till ett nytt modernt restaurang- och cateringkoncept med bageri i Coors tidigare restaurang på entréplan. Med egna kockar, eget kök, eget bageri och riktigt fina råvaror tillagar Carotte mat från grunden. Efter flera års sökande efter den perfekta lokalen har de nu öppnat sitt första kök utanför Stockholm där de sedan tidigare är kända för sin kvalitetscatering och sina oväntade smaker. Carotte driver även Läppstiftets konferensavdelning.

– Att tillsammans med Vasakronan vidareutveckla ett landmärke som Läppstiftet är en perfekt möjlighet för hela Carotte att visa Göteborg hur möten kan göra skillnad, berättar Oscar Ohlsén, Koncernchef på Carotte.

Läs mer om Carotte

Snabbmat från havet

På Läppstiftets innergård hittar vi numera även en pop-up i form av Hasselssons matlucka. Deras snabbmat från havet passar som handen i handsken nere i Lilla Bommen. Perfekt mat att hämta eller om vädret tillåter slå sig ner och äta vid den nyligen iordninggjorda Playce-ytan. Hasselssons har öppet för lunch onsdag-fredag.

– Det känns oerhört kul att få testa vårt koncept i den här miljön. Läppstiftet är en cool byggnad och Lilla Bommen ett spännande utvecklingsområde som vi tror på, säger Oliver Bull, delägare av Hasselssons

Läs mer om Hasselssons

Lilla Bommen utvecklas

Valentinas fortsätter att erbjuda fantastiska luncher och skön stämning. Vid den färgstarka Playce-ytan som står klar sedan i somras kan man även slå sig ner bland de färgglada blommorna för att avnjuta sin lunch. Nu när vi går mot mörkare tider kommer ytan att utvecklas vidare och vi välkomnar alla som vill nyttja platsen för olika former av aktivitet. Och vem vet, kanske dyker Playce upp på fler platser i området.

Det börjar kännas att Lilla Bommen är på god väg mot målet att bli göteborgarnas nya mötesplats. Varmt välkommen hit!

Playce har skapats i ett samarbete mellan Vasakronan, Platzer och Castellum

Håll utkik efter #playcelillabommen i sociala medier för info om kommande aktiviteter.

 

Nyfiken på några av våra projekt på Lilla Bommen?

Lilla Bommen

Läppstiftet

Platinan