Strand

Gå-möten, båtpendling och utomhusjobb...

...det är kanske inte de vanligaste ord ni använder på jobbet. Men på Strand är de högst relevanta. Vi vill inte bara skapa fantastiska arbetsplatser, vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska må bra. Det tog vi fasta på när vi utvecklade Solna Strand med kontor som suddar ut gränsen mellan ute och inne och som välkomnar rörelse i all dess former.

Lediga lokaler i Strand
25000
kvm total yta
>15
restauranger & caféer
70
laddplatser
>100
cykelparkeringar
1
gratis elfärja till och från city

Det här är Strand.

Ett modernt kontorsområde som ligger lättillgängligt och vackert vid Bällstavikens strand, bara någon minut från tunnelbanan. Här erbjuder vi nyrenoverade och moderna kontor i högsta miljöklass. Vi har totalrenoverat fyra byggnader, bundit ihop huskropparna med en ny länkbyggnad i glas och öppnat upp ner till vattnet. Vi hjälper våra hyresgäster att ta vara på naturens, vattnets och motionens positiva inverkningar – på medarbetare, kultur och företagets siffror.

Välkommen till Strand – vi älskar rörelse!

Ladda ned en presentation av Strand

Strand – kontor för rörelse

I Strand bygger vi för människan. Det är vårt sätt att skapa arbetsplatser som är socialt och miljömässigt hållbara. Istället för att prata om att stressrelaterade sjukdomar ökar så vill vi prata om alla bra saker som händer i vår hjärna när vi rör på oss och mår bra. På Strand ser vi vår del i ert välmående. Vi vill uppmuntra till att tänka nytt. Därför har vi bland annat skapat mängder av platser för ute-möten och flera promenadslingor och idéer för gå-möten. Eller varför inte träna på en eskimåsväng på lunchen? Det behövs bara fantasi för att se möjligheterna.

Fixa smartare kollegor!

Daglig rörelse och aktivitet, ökar din kreativitet och förmåga att tänka annorlunda. Strand är kontor för hjärta och hjärna – inspirerande sammanhang som överraskar hjärnan med ytor för reflektion och gemenskap. Ta båten Movitz till jobbet – eller ta en AW där på väg hem med kollegorna (det finns både frågesport och fullständiga rättigheter). Här finns community tables med aktiviteter designade för mental träning. Vänliga påminnelser på väggarna hjälper till att fokusera här och nu.

Luncher för den aktiva

Solna Strand erbjuder en mängd lunchalternativ för en aktiv livsstil. Välj mellan ett 15-tal lunchrestauranger i området och kreativa food trucks när säsongen tillåter. Varför inte ta en liten lunchpromenad till prisbelönta K-märkt, eller en proteinboost från Reload. Och till eftermiddagskaffet finns nybakat på Thelins. Andra populära lunchalternativ är bland annat Kantin, ROE Sushi och Citysallad.

Lediga lokaler i Strand

Tror du att Strand är något för dig? Kontakta Richard för en visning.