Malmskillnadsgatan – det nya restaurangstråket i city

Malmskillnadsgatan blir citys nya restaurangstråk. Gatan kantas av restauranger och caféer blandat med kontors- och bostadsentréer. Här är det liv och rörelse all tid på dygnet. Malmskillnadsgatans nya koppling ner mot Sveavägen och Sergels torg gör att det blir enkelt och smidigt att röra sig mellan de olika kvarteren.

Kontoren

I direkt anslutning till Malmskillnadsgatan finns många nya kontor, allt från topprenoverat till nybyggt. Några får sin entré vid Malmskillnadsgatan, andra har entré vid Hamngatan. Flera kontor får egna terasser, men samtliga kommer att ha tillgång till den gemensamma takterassen med fantastisk utsikt över city.

Hamngatspalatset blir samlingsnamnet för våra nya, toppmoderna kontor med flexibla planlösningar och entréer mot Hamngatan. Sergelhuset erbjuder kontor med entré från både Sveavägen och Malmskillnadsgatan.

Restaurangerna

På Malmskillnadsgatan kommer ett nytt restaurangstråk att växa fram i city. Här samsas de hetaste restaurangerna och caféerna för den urbana, medvetna konsumenten. Utbudet rymmer något för dygnets alla timmar – från frukost i cykelcaféet till middag på Stockholms nya hotspot för den kräsne restaurangbesökaren. Dagen avslutas gärna med en cocktail på Stockholms största takbar med fantastisk utsikt över staden.

Bostäderna

Längst norrut i kvarteret ligger den delen av fastigheten som vi befolkar. Här skapas bostäder så långt ner mot gatuplan som tillåts – ett unikt och exklusivt boendetillfälle mitt i city. I hörnet på bostadshuset ligger en restaurang med tillhörande takbar som förmodligen kommer bli Stockholms största.

Spaden i marken sommaren 2017

Sedan tar det cirka 3-4 år innan allt står färdigt. Vill du hyra kontor eller etablera ditt nya restaurangkoncept här? Vi söker de mest attraktiva koncepten och hyresgästerna för att fylla Sergelstan med liv. Tveka inte – kontakta oss redan nu. Kontaktuppgifterna hittar du högst upp på sidan.